PET omsnoeringsband

Zetje goederen vast voor verzenden

Het vastzetten van goederen om deze verzendklaar te maken gebeurd veel met staalband, band van staal is niet flexibel om mee te werken en is zwaar in gewicht. Zoek je een eenvoudige en veilige andere manier om goederen vast te zetten, maak dan gebruik van PET omsnoeringsband. Dit band is zeer sterk en heeft veel eigenschappen die staalband ook heeft. Omsnoeringsband is alleen veel lichter en eenvoudiger in gebruik, ook drukt het de kosten voor je bedrijf.

PET omsnoeringsband

Stevig en bestand tegen zonlicht

Wil je PET omsnoeringsband gaan gebruiken dan weet je zeker dat het band niet snel breekt. Moet je goederen of producten opslaan, ook dit is geen probleem omdat het band tegen UV licht bestendig is. Tijdens vervoer kan het band tegen stoten en schokken, hierdoor blijven de goederen stevig op zijn plaats zitten. Zelfs op de lange termijn kun je het band gebruiken, de sterkte zal op geen enkel moment afnemen. Verschillende breedtes en diktes zorgen dat je altijd een geschikt band vindt voor jouw bedrijf.

PET omsnoeringsband

Het band afwerken na vastzetten

Heb je de goederen goed vastgezet op de pallet of een ander voorwerp, dan kun je PET omsnoeringsband met een zegel vastzetten aan elkaar. Zo voorkom je dat het band loslaat tijdens opslag of transport. Wil je geen gebruik maken van een zegel, dan heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van omsnoeringsmachines die elektrisch of mechanisch zijn. Tevens levert pacomaeurope.com alle gereedschappen die nodig zijn om met het band te kunnen werken.