25 januari 2022

Waarmee kunnen Fransen & Kroes makelaar in Amsterdam je helpen?

2 min read
fransen & froes makelaar in amsterdam

Wanneer je ervoor kiest om je huidige huis te verkopen, komen hier allerlei verschillende dingen bij kijken. Je kan er voor kiezen om het gehele proces zelf onder handen te nemen en alles zelf te regelen, dit kan prima hoor. Maar toch kiezen veel mensen voor om een makelaar in te huren, zo heb je een bepaalde zekerheid dat het hele proces goed verloopt zonder onnodige complicaties. Zo kan je terecht bij Franssen & Kroes makelaar in Amsterdam, zij kunnen je advies geven wanneer je een huis verkoopt maar ook wanneer je een huis wilt kopen. In beide gevallen kan het namelijk moeilijk zijn om dit alleen te regelen en kan bepaald advies en ondersteuning fijn zijn.

fransen & froes makelaar in amsterdam

Verschil

Je hebt natuurlijk verschil in makelaars. Want er moeten andere dingen gebeuren wanneer je een huis verkoopt, dan dat je een huis koopt. Hiervoor heb je twee soorten makelaars, een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar. Wanneer je een verkoopmakelaar inhuurt, zou die je helemaal begeleiden en adviseren over hoe je het huis het beste kan verkopen en wat daar allemaal bij komt kijken. Wanneer je een aankoopmakelaar inhuurt, geeft deze advies over welke huizen het beste in aanmerking komen voor jou. Daarnaast wanneer je het beste op een huis kan bieden en allerlei andere zaken die erbij komen kijken. Als je kijkt naar Fransen & Froes makelaar in Amsterdam, bieden zij beide soorten aan. Wanneer je dus je huis wilt verkopen én een nieuw huis wilt kopen kunnen zij je hierbij helpen. 

Taxaties

Wanneer er een huis gekocht gaat worden, maar ook tijdens de verkoop van je huis vinden er taxaties plaats. De taxatie vindt plaats zodat de waarde van het huis goed en zorgvuldig bepaald kan worden door Fransen & Kroes makelaar Amsterdam. De taxatie wordt vervolgens wel uitgevoerd door een gecertificeerde taxateur, dit omdat het een een zorgvuldig proces is wat goed uitgevoerd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *