Waar kies je voor als bedrijf

Als een bedrijfspand eenmaal is opgeleverd is het nog een en al beton. Als je het pand vervolgens wil inrichten zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Ieder onderdeel van de inrichting heeft invloed op wat het bedrijf uit wil stralen. Het belangrijkste is dat alle keuzes worden genomen vanuit het bedrijfsperspectief. De ervaring met het bedrijf begint namelijk al bij binnenkomst. Het is daarom belangrijk dat je de indrukken harmoniseert. Dat begint al bij de keuze van de vloer. Is het merk klassiek en chique kun je kiezen voor een marmeren tegelvloer, maar is het merk robuust en innoverend kun ook bij een betonlook blijven. Je kunt dan kiezen voor een beton cire vloer.

Inrichten van een bedrijfspand

De inrichting is dus heel belangrijk voor de indruk. Als je kiest voor een beton cire vloer is het een kwestie van spullen en kleuren uitzoeken. Deze moeten niet alleen bij jouw merkidentiteit passen, maar ook bij de kleur van jouw gekozen vloer of muur. Bij het kiezen van kleuren kan je rekening houden met twee adviezen. Om contrast te creëren is advies één om een complementaire kleur te kiezen. Hierom wordt beton cire vaak gecombineerd met zwart en wit tinten. Het tweede advies voor het kiezen van een kleur is, om één van de twee kleuren te kiezen die direct naast de kleur in kwestie ligt.

Voordelen van een beton cire vloer

Kiezen voor een beton cire vloer heeft meer voordelen dan alleen merk gerelateerde styling. Naast dat beton cire er strak en zakelijk uitziet is het ook onderhoudsvrij. De vloer is makkelijk schoon te maken door hem te stofzuigen en te dweilen. Ten opzichte van een tegelvloer heeft de vloer geen voegen. Dit zorgt niet alleen voor een egaal uiterlijk, maar zorgt er ook voor dat de vloer waterdicht is. Koffie laten vallen is dus geen probleem. Mocht er toch drinken vallen op de grond hoef je niet bang te zijn voor slipgevaar. Een speciale coating zorgt ervoor dat de vloer niet glad wordt wanneer er vloeistof op ligt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *