Bedrijfsvloer

Veilige vloer om op te werken

Een werkvloer moet in tegenstelling tot andere vloeren voldoen aan andere eisen, soms wordt de vloer zwaarder belast of wordt er gewerkt met vloeistoffen die gevaar op kunnen leveren. Daarom moet een bedrijfsvloer voor bijvoorbeeld een fabriek vloeistofdicht zijn, in de regel houdt dit in dat de vloeistoffen niet in de vloer trekken en zo in het milieu terecht komen. Niet alleen in een fabriek komt dit soort vloeren van pas, ook voor de garage thuis is de vloer een veilige en goede oplossing. De vloer is maarliefst een centimeter dik, door chemisch en thermisch lassen ontstaat een vloeistofdichte vloer. 

Bedrijfsvloer

Verschillende kleuren voor een vloer

Een bedrijfsvloer hoeft niet altijd een saaie grijze of zwarte kleur te hebben, tegenwoordig zijn de vloeren te leggen in verschillende leuke kleuren die je bedrijf een beetje opvrolijken. Zelfs als de kleur niet in het assortiment zit, is het mogelijk deze te laten maken door takensbedrijfsvloeren.nl. De vloer kan zelfs aan het interieur van je bedrijf aangepast worden, dit wordt gedaan door een bepaalde kleur lasveter te kiezen. Door goed te kijken en de juiste keuze te maken kan je de vloer voorzien van de leukste en verrassende combinaties.

Toepasbaar in vele gebouwen

Een bedrijfsvloer kun je toepassen in verschillende soorten gebouwen, dit kan variëren van een school tot aan een zwembad. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een thermische lasverbinding bij de vloer weet je zeker dat de vloer vloeistofdicht is. Eigenlijk is de vloer overal toe te passen waar je behoefte hebt aan hygiëne de vloeren voldoen aan alle eisen die er aan een vloeistofdichte vloer worden gesteld.  Voordeel van een vloer op je werk is meestal ook dat ze niet glad worden wanneer er water op valt, op deze manier kun je altijd veilig werken zonder dat er ongelukken gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *