ASUS van Azerty

Van twee studenten naar de wereldtop

Wat begon als een droom is uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven die er zijn, maar liefst 15.000 medewerkers heeft Asus nu. Wat een gesprekje in een koffietent al niet toe kan leiden, de droom om een bedrijfje te starten werd daar besproken. Bekend geworden om de moederborden, bij de derde keer was het raak. Dit moederbord werd wereldberoemd, ook de ASUS van Azerty producten zijn van de grootste kwaliteit op computergebied terug te vinden in de webshop.

ASUS van Azerty

Hoofdproducten

Ze hebben het bij ASUS van Azerty bij de moederborden gehouden als hoofdproduct, door samen te werken met Intel konden zij de lat nog veel hoger leggen. Na een jaar van samenwerken werd het eerste geavanceerde intel moederbord gelanceerd. Ook op het gebied van gamen werden er moederborden van hoge kwaliteit ontwikkeld, zowel voor intel als AMD worden er moederborden gemaakt. Ook accessoires voor je moederbord kun je vinden in het assortiment, bijvoorbeeld de LED verlichting voor je computer. Door de verlichting maak je een eigen unieke PC. 

ASUS van Azerty

Laptops 

ASUS van Azerty is zich later ook gaan richten op laptops, dit is ook een succes geworden. Tegenwoordig zijn er verschillende modellen in het assortiment te vinden. Geschikt voor zowel zakelijk gebied als in je vrije tijd om een spel op te spelen, of gewoon even te surfen op internet. Met touchscreen schermen en een scherm die je kunt draaien, handig als je bijvoorbeeld een presentatie moet laten zien op je computer. Voor iedere doelgroep is er een serie beschikbaar, zakelijk, gamen of lekker een film kijken en gewoon ontspannen met de laptop.