Aan de slag in Maastricht

Vacature in Maastricht

Aan de slag in Maastricht? Er is nu een vacature voor een installatiebedrijf gespecialiseerd in koel faciliteiten en duurzame luchtbehandelingssystemen. Ben je een goede technicus en heb je ervaring met de koelkast en bevroren installaties? Wat je gaat doen: je werkt aan mechanische koelkast technologie. Mechanische koeling is een duurzame technologie binnen in een een innovatief en dynamisch bedrijf, dat het doel heeft om koel faciliteiten en duurzame luchtbehandelingssystemen te leveren en te installeren. 

Wat ga je doen?

Het bedrijf bevordert stimulans en ontwikkeling van medewerkers. Ze bieden aan alle gelijke kansen en hebben goede werkrelaties, arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden. 

Aan de slag in Maastricht

Je activiteiten: in deze functie bent je verantwoordelijk voor het uitvoeren van all het werk op koelkast en bevroren installaties. Je installeert nieuwe faciliteiten van de installatie. Je voert onafhankelijk periodieke onderhoud uit en bovendien neem je deel aan het storingsteam, eenmaal in de vier weken. Om het team te versterken zijn ze op zoek naar een gemotiveerde technische ingenieur, die geschikt is voor deze rol.  Het ideale profiel voor deze functie is het hebben van een diploma (voorheen stek-diploma). Maar ook in het bezit van een diploma aan elektrotechniek. Het is een pré om in het bezit te zijn van een VCA-diploma, maar ook in het bezit van een rijbewijs te zijn en minstens één jaar van zelfstandige werkervaring. Tevens bereid om trainingscursussen te volgen en het is belangrijk dat je Nederlands goed spreekt. En uiteraard is het hebben van een positieve werkinstelling altijd goed. Weet jij alles van de boekhouding en vind je het leuk om met cijfers te werken? Dan kan je ook werken als een accountant of controller in Maastricht. Start je baan bij een van de vele inspirerende werkgevers en geniet van een heerlijk drankje in de stad na het werk. Solliciteer rechtstreeks op een vacature die je aandacht trekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *