Top 3 beroepen waar veel werk in is

De economie groeit en het aantal banen neemt toe. De werkgelegenheid in Nederland stijgt en de vraag naar sommige beroepen is enorm. De vraag naar hoogopgeleid personeel wordt groter, maar er is ook een enorme stijging te zien op het gebied van technische vacatures. We benoemen hieronder drie verschillende beroepen, waar de baanzekerheid vrij hoog is.

Loodgieter

Ben jij handig en niet vies van werken met je handen? Dan is het beroep loodgieter wellicht iets voor jou. Een riool ontstoppen in Amersfoort of stankoverlast verhelpen in Utrecht? Dan ben jij bij Rioolverstopt.nl aan het juiste adres. Je verdiend goed en helpt daadwerkelijk de medemens. 

IT

De IT sector staat op zijn kop en is wellicht één van de snelst groeiende sectoren. Technologie staat nooit stil en wat gisteren nieuw was is morgen alweer achterhaald. Bij bedrijven is er continu vraag naar IT’ers. Van systeembeheerders tot internetbeveiliging. De IT branche is enorm en er zijn legio mogelijkheden. 

Online marketing

Het is niet nieuw, maar ook online marketing vervult een steeds prominentere rol binnen het bedrijfsleven. Ben jij als bedrijf online niet zichtbaar? Dan vragen zeker particulieren zich af of je daadwerkelijk bestaat. Binnen online marketing bestaan er verschillende facetten. Je kunt je specialiseren op het gebied van SEO, SEA, Social en nog meer. Ben jij all-round? Dan kun je voor veel MKB bedrijven het verschil maken. Wil jij bij een groot bedrijf werken? Specialiseer je dan op één van de functies. 

Bovenstaand zijn 3 beroepen of beroepsgroepen waar je bijna zeker bent van een baan. Heb jij andere suggesties? Laat het weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *