sleutelhanger kopen

Sleutelhangers: voorwerpen met interessante zakelijke mogelijkheden

Sommige dingen zijn zo vanzelfsprekend dat je er in het alledaagse leven eigenlijk niet meer bij stilstaat. Een van die dingen is dat je sommige voorwerpen in werkelijk iedere woning wel meerdere keren tegenkomt. Sleutelhangers behoren hier zonder meer toe. Interessant om te zien is hierbij dat men niet eens vaak zelf besluit een sleutelhanger te kopen. Niet zelden krijgen mensen deze namelijk cadeau van een vriend, van een werkgever of van een bedrijf waar je niet direct iets mee te maken hebt. Je merkt het al, sleutelhangers hebben voor ondernemers grote mogelijkheden in petto. Lees in de volgende alinea’s op welke manieren je sleutelhangers zakelijk zou kunnen inzetten.

Relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn normaal gesproken bedoeld voor ondernemers met wie je nauw samenwerkt, mogelijk zelfs voor een langere tijd. Als je eens wilt onderstrepen hoe ingenomen je bent met deze samenwerking, dan is het niet gek om eens aan relatiegeschenken te doen. Sleutelhangers zouden uitstekend als relatiegeschenk kunnen dienen, zeker als je deze bedrukt met een rake, persoonlijke boodschap. 

sleutelhanger kopen

Promotieartikel

Zijn sleutelhangers als relatiegeschenk geschikt, als promotieartikel zijn ze werkelijk perfect. Promotieartikelen zijn doorgaans relatief kleine en goedkope artikelen die je bedrukt met het logo van je bedrijf. Deze deel je vervolgens uit aan mensen van wie je veronderstelt of hoopt dat deze ooit klant bij je worden. Je zou ze lukraak kunnen uitdelen op straat, maar gerichter uitdelen op bijvoorbeeld een beurs is ook mogelijk. Sleutelhangers zijn ideaal voor deze manier van reclame maken, want voor weinig geld kun je ze bedrukt in grote aantallen bestellen.

Cadeau aan eigen personeel

Een laatste manier waarop je sleutelhangers zakelijk kunt inzetten is door een set exemplaren te bedrukken met een persoonlijke boodschap en er vervolgens een cadeau te doen aan elk van je personeelsleden. Dit kun je simpelweg doen uit aardigheid; om te laten merken dat je je personeel op prijs stelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *