kartonnen verpakkingen

Professionele verpakkingen

Een verpakking en andere producten onder een dak, dat is de kracht van het bedrijf. Kartonnen verpakkingen voor verschillende doeleinden, niet alleen voor dranken maar ook voor andere producten. Ook voor andere producten in de drankenindustrie, zoals onderzetters, draagverpakkingen en allerlei andere kartonnen producten. Voor een mooie cadeauverpakking ben je bij Dings.nl ook aan het goede adres, eigenlijk kun je alles verkrijgen bij een bedrijf. Door het keurmerk wat het bedrijf heeft leveren zij duurzame producten waar aan het milieu is gedacht, dit geld niet alleen voor de verpakkingen maar ook voor de alle andere producten.

kartonnen verpakkingen

Voor zowel grote als kleine aantallen producten

Bij kartonnen verpakkingen kun je zowel grote als kleine aantallen nodig hebben, voor Dings.nl is beiden geen probleem. Heb je al een idee of concept van de verpakking die je wilt laten maken, dan kunnen we binnen een week tot productie overgaan om jou verpakking te realiseren. Maar dit geldt niet alleen voor verpakkingen, ook voor de andere producten van het bedrijf zoals bierviltjes of tafelzetters. Hygiëne staat erg hoog in het vaandel bij de fabricage van je producten, alle verpakkingen voor drank en food voldoen aan de strengste die er zijn op dat gebied. 

kartonnen verpakkingen

Maak een eigen huisstijl van je verpakking

Je kunt als je bijvoorbeeld een eigen stijl hebt bij je bedrijf kartonnen verpakkingen laten vervaardigen die precies voldoen aan de stijl van het product. Hierbij kun je denken aan kleuren, maar ook een uniek ontwerp van de verpakking zelf. Ook de bierviltjes kun je in dezelfde stijl laten maken, wat denk je van een hele lijn in dezelfde stijl voor je bedrijf? Zo zijn er veel mogelijkheden bij Dings om je bedrijf op een positieve manier bekend te maken bij het grote publiek. Zorg ervoor dat je verpakking opvalt als deze in de winkels of supermarkten liggen. Hoe meer je opvalt hoe groter de kans dat jouw product wordt gekocht door de consument.