Personeel screenen

Uitvoeren van een personeel screenen en/of antecedentenonderzoek bij versterken

Personeel screeningvragenlijsten zijn ontworpen om basisinformatie over uw personeel te verzamelen, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over hun toekomst. Deze informatie wordt verzameld tijdens een sollicitatiegesprek. Personeelsscreeningvragen worden ingediend door Human Resource (HR)-afdelingen wanneer een nieuwe medewerker wordt aangenomen of wanneer een werknemer is beëindigd. Om fouten te voorkomen en/of uw tijd te verspillen, vragenlijst worden ingevuld door het personeelslid dat is toegewezen om ze te doen. Vul het bijgevoegde formulier hieronder in en verzend het om verder te gaan. Het is een korte vragenlijst, die binnen ongeveer een minuut is ingevuld.

Organisatie personeel screenen en/of antecedentenonderzoek

Als uw organisatie personeel screenen en/of antecedentenonderzoek nodig heeft, zijn er een paar dingen die u moet weten en overwegen. Ten eerste, wie zijn de kandidaten? Afhankelijk van de leeftijdsgroep van de kinderen op je zomerkamp, ​​moet je misschien anders oudere kampeerders overwegen. Als u bijvoorbeeld kampeerders zoekt die 13 jaar van jonger zijn, zult u waarschijnlijk moeite hebben om kampeerders van die leeftijd te vinden. U zult daarom ook rekening willen houden met de leeftijd en het maturiteitsniveau van uw medewerkers. Als de medewerkers ouder zijn, zullen kampeerders van die leeftijd waarschijnlijk meer geschikt zijn voor uw programma. Wanneer uw organisatie personeel screening en/of antecedentenonderzoeken nodig heeft, moet u de soorten informatie die u opvraagt ​​​​zorgvuldig doornemen.

Het uitvoeren van een personeelsonderzoek

Als het gaat om het uitvoeren van een personeelsonderzoek en/of achtergrondonderzoek, heeft u verschillende mogelijkheden. Als u een meer gepersonaliseerde zoekopdracht wilt, wilt u waarschijnlijk Google Earth-afbeeldingen gebruiken om uw zoekcriteria te gebruiken. Als u er echter de voorkeur aan geeft een meer traditionele antecedenten met behulp van strafregisters, zult u waarschijnlijk moeten vertrouwen op kranten en tijdschriften, uit op de websites die gratis zoekopdrachten naar strafregisters aanbieden. Veel van deze zijn nog erg handig omdat ze alleen meer specifieke details, maar je ook tijd besparen door alleen in databases naar specifieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *