25 januari 2022

Pennen bedrukken als relatiegeschenk

2 min read
Pennen bedrukken

Natuurlijk wil je dat het bereik van je bedrijf zo groot mogelijk is. Het bereik vergroten doe je onder andere door geschenken te verstrekken aan je relaties. Het meest populaire relatiegeschenk is de bedrukte balpen. Laat dus pennen bedrukken om jouw bereik te vergroten! Maar waarom werkt dat zo goed dan?

Een grappig feitje over pennen bedrukken

Ik zal je vertellen waarom dat zo goed werkt, hiervoor zal ik een grappig feitje met je delen. Wist je namelijk dat een bedrukte per gemiddeld zeven keer van eigenaar verwisseld. Met één pen bereik je dus minimaal zeven mensen er goed. Er is namelijk een erg grote kans dat jouw bedrijfslogo door deze mensen gezien wordt. Hierom is het bedrukken van pennen een erg goede manier om reclame te maken.

Voordelen balpennen bedrukken

Bovendien is het bedrukken van balpennen zeer betaalbaar en heeft het een groot bereik. De balpen is op het gebied van promotiegeschenken de absolute nummer één. Wanneer je kiest om balpennen te bedrukken kan dit op verschillende manieren. De meest gekozen optie is de tampondruk. Wil je een wat luxere uitstraling? Kies er dan voor om pennen te laten graveren. Als je kiest om te graveren is is een pen van hard materiaal de beste optie, zoals metaal.

Waar laat je pennen bedrukken?

Wil je gelijk pennen laten bedrukken? Dat is een zeer goede keuze. Bij bedrukken.nl kun je terecht voor zowel grote oplages pennen van 1000 stuks als voor kleine oplages van 100 stuks. Je bestelt ze makkelijk via de website. Ook krijg je bij bedrukken.nl een gratis digitale drukproef. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan en weet je precies hoe de balpen eruit komt te zien. Pas als jij de pen hebt goedgekeurd gaat de pen naar de specialistische drukker. Ben je op zoek naar kwaliteit en precisie? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *