Remarketing op autopilot

Op een efficiënte manier adverteren

Heel veel eigenaren van een webshop zien dat er veel bezoekers zijn die een aankoop doen, maar vervolgens als het om het afrekenen gaat haakt men af. Door Remarketing op autopilot kun je zonder veel inspanning de bezoekers terughalen om toch die aankoop te doen. Een campagne van zeer gerichte advertenties op facebook en Instagram zorgt daarvoor. Haal ook de afgehaakte bezoekers terug naar je website en zorg dat de conversie en de omzet wordt verhoogd. StoreSpot regelt alles voor je, zorgen maken om techniek is niet nodig, jij richt je op jou ding en zij op een hogere conversie op je website.

Remarketing op autopilot

Zonder kennis toch meer omzet

Omdat StoreSpot een code plaatst op je website kunnen zij precies de bezoekers volgen, en niet te vergeten kijken waar het mis gaat bij een aankoop. Heel veel bezoekers ronden de aankoop niet af, daar is waar men op in springt. Door zeer gerichte advertenties te laten zien op sociale media wordt de bezoeker weer teruggehaald naar je website om de aankoop af te ronden. Hierbij wordt gekeken naar het gedrag van de bezoekers, afbeeldingen zijn zeer specifiek gericht op de toekomstige koper. Als je denkt dat het een lang traject is dan heb je het mis, binnen enkele minuten kan er een campagne opgezet worden voor jouw bedrijf.

Remarketing op autopilot

Alles in je eigen huisstijl

Remarketing op de automatische piloot is eenvoudig, mede omdat de campagnes zeer eenvoudig door StoreSpot zijn op te volgen. Met een speciale template waarin de advertenties worden gemaakt is de huisstijl van website direct herkenbaar. Mede daardoor komen veel bezoekers weer op de website terug, niet alleen om dat ene product te kopen maar soms ook andere producten. Wil je voor jouw website ook meer verkopen en meer omzet? Probeer een proefperiode en zie wat het voor effect voor jouw website heeft.