Onmisbare benodigdheden bij een beurs

Hoe goed ben jij voorbereid op een beurs? Je eerste zakelijke beurs met je bedrijf kan nogal spannend zijn. Er komen veel nieuwe dingen op je pad en je moet zaken regelen die je voorheen waarschijnlijk niet eens kende. Je wilt zeker weten dat je alle benodigdheden bij je hebt en goed van start kan gaan. In dit artikel delen we een aantal tips wat je absoluut niet kan missen bij een beurs!

Kleding personeel

Van tevoren maak je een planning wie mee mag naar de beurs. Wanneer je weet wie er allemaal meegaan is het tijd na te denken over de kleding. Probeer bij de outfit duidelijk te maken bij welk bedrijf iedereen hoort. Zo wordt je als bedrijf makkelijker herkent en beter onthouden. Houd het professioneel, passend bij het bedrijf en duidelijk naar de bezoekers toe. Heb je moeite met het uitkiezen van een passende outfit voor het personeel? Vraag je doelgroep naar hun mening! Via social media platformen kun je een kleine enquête opstellen waarin je doelgroep zijn of haar mening kan delen. Zo weet je precies wat wel en niet nodig is.

Materiaal

Heb je de mogelijkheid een hele stand voor je bedrijf op te zetten? Super tof natuurlijk! Het is erg belangrijk dat je het juiste materiaal meeneemt. Een tip voor het bouwen van de stand is het gebruiken van honingraatkartonplaten. Dit is een materiaal dat veel gebruikt wordt tijdens stands. Het is duurzaam en je kunt het makkelijk op- en afbouwen. Behalve een stand opzetten kun je ook accessoires bij je stand plaatsen. Je kunt hierbij denken aan een reboard bedrukken met het logo erop, visitekaartjes en kleine giveaways. Probeer met zoveel mogelijk op te vallen en herkenbaar te zijn op een beurs. Er komen veel bedrijven en veel bezoekers dus kan het nog weleens lastig zijn op te vallen.