hoekprofiel aluminium

Multi-inzetbaar hoekprofiel van aluminium

Voor veel mensen zal het begrip hoekprofiel niet nieuw zijn. Toch weet een groot gedeelte van deze mensen niet waar een hoekprofiel van aluminium voor gebruikt wordt. Bovendien zijn hoekprofielen ook nog eens verkrijgbaar in verschillende materialen. Een van de meest gebruikte materialen is aluminium. Een hoekprofiel van aluminium wordt voornamelijk gebruikt voor de overgang van de ene naar de ander wand. 

Diverse afmetingen

Waar kan ik een hoekprofiel van aluminium voor gebruiken?

Naast dat je een hoekprofiel van aluminium kunt gebruiken voor de overgang van de ene naar de andere wand. Is het ook mogelijk om een hoekprofiel te gebruiken om een hoek te verstevigen. Echter wordt een hoekprofiel ook veel gebruik om een object te verfraaien.

Stevig materiaal

Afmetingen van een hoekprofiel?

Op dit moment zijn er verschillende afmetingen verkrijgbaar. Om precies te zijn zijn er 29 varianten verkrijgbaar. De kleinste variant heeft een afmeting van 10x10x2, de grootste variant heeft een afmeting van 100x100x6. Er zijn dus nog 27 andere afmetingen die hier tussen in liggen. Neem een kijkje in het assortiment, hier vind je alle andere afmetingen. Alle afmetingen worden volgens de gewenste maten in de fabriek gezaagd. Nadat het aluminium profiel gezaagd is, wordt het profiel ontvet en afgebraamd. Hierdoor krijg je jouw hoekprofiel gebruiksklaar thuis gestuurd.