KSZ Transport

Koeltransport nu beschikbaar voor jou!

Ben jij al een erg lange tijd heel erg geïnteresseerd geraakt in het vervoer en hoe alles daar gaat rondom de koeltransport?  Of wil je er gewoon meer van weten in het algemeen en weten wat er allemaal bij komt kijken als je dit gaat laten doen voor jouw? Dan is dit het juiste moment om jezelf te gaan informeren en dit juiste artikel om er meer van af te komen te weten. Koeltransport is al iets wat erg lang gebeurt maar tegenwoordig gebeurt dit veel beter dan eerst natuurlijk. het is eigenlijk gewoon gekoelde goederen gaan vervoeren in een vrachtwagen die die goederen ook nog is kan gaan koelen. De vrachtwagens hebben ook een nieuwe technologie ontwikkeld waardoor jij op afstand kan zien waar de vrachtwagen momenteel rijd, en hoelang het dus nog ongeveer kan gaan duren voordat hij op de bestemming zal gaan aankomen. 

Goederen   

De goederen die koud vervoerd moeten worden zijn vaak goederen die snel bederven, je moet dus ervoor zorgen dat dit niet zal gaan gebeuren en daarom hebben ze tijdens het vervoer ook verkoeling. Doordat de laadruimte in verschillende vakken opgedeeld kan worden kunnen er veel verschillende soorten goederen meegenomen worden en heb je er dus veel meer aan dan alleen maar 1 deel verkoelen. Als je je vrachtwagen ATP hebt laten keuren, mag je internationaal gaan vervoeren en dit is een algemene regel die geldt overal.

Vervoeren

Mocht jij binnenkort levensmiddelen willen gaan vervoeren samen met de ervaren medewerkers en de goede vrachtwagens van TSV dan weet je dat dit anders zal gaan. Ze hebben veel natuurlijk ervaring en weten dus hoe ze dit moeten gaan aanpakken maar toch blijft het speciaal als de HACCP controle systemen er aan te pas moet komen. Dit is zodat er niks mis gaat en alles veilig en netjes aankomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *