Juiste apparatuur voor verkoelende snacks

Op deze warme dagen gaat er natuurlijk niks boven een heerlijk verkoelende snack. Daarbij is het belangrijk dat je de juiste apparatuur hebt om deze snacks te bewaren. Dit kan misschien een flinke investering zijn, maar juist op deze warme dagen is het essentieel dat je kwalitatieve apparatuur hebt. Welke apparatuur je nodig zult hebben, leggen wij hieronder aan je uit. 

Een ijsconservator

De bekendste verkoelende snacks zijn toch wel ijsjes. Niet alleen in de zomer, ook in de winter lusten we er pap van. Maar om deze ijsjes koel te houden is een ijsconservator een goede manier om ijsjes op de juiste temperatuur te houden. Deze zie je onder andere terug komen bij ijssalons of op campings waar je even snel een ijsje uit kan halen die je graag op wil eten. Ook in een grootkeuken van Service Equipe Nederland mag een ijsconservator niet ontbreken. 

Softijsmachine

Daarnaast hebben we nog de softijsjes die niet zullen werken zonder softijsmachine. Een softijsmachine zorgt ervoor dat het ijs als perfecte substantie uit de machine komt, waardoor je een mooi en lekker softijsje kan serveren aan de klanten. 

Frozen Yoghurt

Een absolute trend die al jaren aan het opkomen is, Frozen Yoghurt. het is een bevroren dessert gemaakt van yoghurt, room, ijs, suiker en eventueel een smaakje fruit. Er zijn zelfs specifieke Frozen Yoghurt winkels die hierin gespecialiseerd zijn. De Frozen Yoghurt winkels hebben echter wel apparatuur nodig om deze onderdelen te bewaren. Denk aan een vrieskist, vrieswerkbanken of een sorbetière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *