25 januari 2022

Engelse Stijlmeubelen van Bendic

2 min read

Engelse stijlmeubelen kunnen in klassieke stijlen voorkomen. Hieronder vallen traditionele meubelen, maar ook modern-klassiek. Alles is van hout gemaakt en om deze meubelen van Bendic er antiek uit te laten zien wordt alles met de hand gemaakt en afgewerkt. Hoogwaardige houtsoorten worden hiervoor gebruikt en het is zowel op de website als in de winkel mogelijk om de meubelen te kunnen aanschouwen.

Doordat ze handgemaakt worden, stralen ze echt vakmanschap uit. Dit brengt een stijlvolle sfeer met zich mee en kan uw huis een erg knusse uitstraling geven. De meubels vallen ook nog eens te combineren met zowel een landelijk of een klassiek interieur.

Wat valt er onder Engelse Stijlmeubelen?

Onder Engelse stijlmeubelen kunnen kasten en tafels vallen. De kasten zijn voor verschillende uiteinden te gebruiken, zoals een boekenkast of een vitrinekast voor meer opbergruimte. De vitrinekasten zijn ook te verkrijgen met een glazen voorkant, waardoor het mogelijk is om uw spullen te kunnen tentoonstellen.

Mocht u liever voor een tafel kiezen, dan is er ook veel keuze om een bijpassende stoel erbij te pakken. Deze kunnen met een reguliere rugleuning worden gemaakt, maar mocht u liever iets specialers willen, neem dan een kijkje op de website. Er is hier namelijk veel verschil in, met of zonder armleuningen.

Waar is het mee te combineren?

Heeft u een Engelse stijl interieur? Dan mag een bank natuurlijk niet ontbreken in diezelfde stijl. Bendic is gespecialiseerd in zitmeubelen, waaronder de banken en de stoelen die hier al een keer genoemd zijn. Bij een bank komt vaak een fauteuil mee, en bij Bendic ben je er altijd van verzekerd dat het een unieke fauteuil is. Met alleen deze authentieke meubels creëer je relaas  niet de volledige Engelse stijl. Kijk daarom ook eens goed naar wat voor behang er bij past. Misschien zijn er bepaalde prints die er mooi bij passen, en natuurlijk de kleinere decoraties zoals sierkussens mogen niet ontbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *