dymo 4xl labels

Dymo 4xl labels: het meest gebruikte verzendetiket

Wanneer je pakketten moet verzenden dan heb je labels nodig. Dymo 4xl labels zijn veelzijdig en worden daarom veel gebruikt. Lees hier welke voordelen dit soort label met zich meebrengt.

Divers aanbod

Gebruik van labels

Wanneer je als ondernemer veel pakketten moet verzenden dan is het goed om na te denken over etiketten. Elk pakket moet namelijk voorzien zijn van een adres maar ook een afzender en eventueel een logo. Een etiket is het eerste dat opvalt bij een pakket dus daar mag je best wat aandacht aan besteden. Bovendien is het een goede manier om je pakket wat extra marketing te geven. Door een logo of een leuke boodschap val je extra op. Ook een aparte vorm of kleur kunnen je helpen te onderscheiden van de concurrent. Dat onderscheiden is zeer belangrijk om echt op te vallen in de massa. 

Top kwaliteit

Waarom Dymo 4xl labels?

De meest gebruikte labels zijn toch wel de dymo 4xl labels. Deze labels zijn namelijk zeer veelzijdig maar vooral ook betaalbaar. Als je veel pakketten verstuurt, bijvoorbeeld omdat je een webshop hebt, dan is het goed om elk etiket niet te duur te maken. Want je verstuurt al snel honderden pakketten en je wil daar natuurlijk wel winst op maken. Verzendkosten dragen al mee aan het kostenplaatje dus op het etiket wil je vooral besparen, maar ook weer niet te veel. Opvallen is namelijk ook belangrijk. De dymo labelmaker is betaalbaar en de labels zijn vooral ook betaalbaar. Je kunt ze in winkels kopen maar met name online is het aanbod zeer groot. Daar koop je een rol al vanaf twaalf euro. Een rol bevat vaak wel honderd of meer etiketten dus daar kun je best even mee vooruit. Een voorraad in huis hebben is bovendien geen goed idee en vaak krijg je korting naarmate je meer rollen bestelt.