Dubbel glas bestellen

Dubbel glas bestellen kan tegenwoordig online

Dubbel glas bestellen doe je tegenwoordig niet meer door een glaszetter aan huis te laten komen. Je kunt de ruiten direct online bestellen! Wel zo makkelijk, wanneer je de ruiten op korte termijn nodig hebt en op de hoogte bent van het formaat ruit wat benodigd is. De ruiten kun je na de levering hiervan door een glaszetter laten zetten. Zo weet je zeker, dat de kans op speling tussen de ruit en het kozijn minimaal is. Zeker bij de keuze voor dubbel glas, wil je dat de nieuwe ruit een positieve invloed heeft op de isolatiewaarde van je woning. Speling tussen de ruit en het kozijn zou die isolatiewaarde verlagen. Dubbel glas bestellen op internet bied je daarbij het voordeel, dat je keuze hebt uit een breed scala aan soorten glas.  

Isolatie

Vergelijken en vervolgens dubbel glas bestellen

Voordat je overgaat tot dubbel glas bestellen op internet, is het slim om verschillende soorten glas met elkaar te vergelijken. Zo vind je altijd een ruit, die past bij hetgeen jij ervan verwacht! Wil je de isolatie van je woning verbeteren met de nieuwe ruit? Heb je te maken gehad met een inbraak, waardoor het vervangen van een ruit noodzakelijk is geworden? Zit er een barst in de ruit door grote warmteverschillen? Op basis van je wensen kun je kiezen tussen dubbel glas HR++ en triple glas HR+++. Hoewel triple glas vaak het duurst is, levert het je ook de grootste besparing op.  

Groot aanbod

Dubbel glas bestellen op basis van U-waarde 

Bij dubbel glas bestellen is het interessant om te kijken naar de U-waarde hiervan. De U-waarde van een ruit wordt uitgedrukt in W/m2K. Het geeft aan hoeveel warmte, uitgedrukt in Watt, er verloren gaat per vierkante meter glas. Des te hoger deze waarde is, des te groter is zodoende het warmteverlies. Bij HR+++ glas zit de U-waarde vaak tussen de 0.5 en 0.9 in. Kies je voor HR++ dubbel glas, dan ligt de waarde vaak tussen de 1.2 en 0.9.