website toevoegen aan Google

Domeinnaam kiezen en registreren?

Na een periode al online succes te hebben geboekt wil je natuurlijk meer bereiken. Je kiest ervoor om, naast jouw huidige website, een nieuw exemplaar neer te zetten. De gedachten voor het maken van de website is inmiddels op papier gezet. Ook jouw domeinnaam kiezen mag niet worden vergeten natuurlijk! Dit is wellicht het belangrijkste waar jij je op moet richten. Mensen die jouw website willen bezoeken zullen dit in moeten voeren. Dit houdt in dat het een lekker lopende URL moet zijn en geen tovenaarstaal! Oftewel jouw website toevoegen aan Google met een pakkende URL.

domeinnaam kiezen

Maar hoe kies jij eigenlijk jouw domein en waar moet je allemaal op letten? Op de website van Klikproces.nl vind je maar liefst 17 tips waar jij op moet letten. Het is wel belangrijk om te onthouden dat er inmiddels 5,7 miljoen Nederlandse websites zijn geregistreerd. Wanneer jouw keuze vrij is die je hebt ingevoerd, vergeet hem dan niet direct te bestellen!

Richt je niet op één domein!

Je hebt de focus gelegd op één domein en je krijgt het bericht dat deze helaas al in gebruik is. Jammer, maar ga er geen cijfers of streepjes aan toevoegen want dat is overbodig. Zorg er van tevoren voor dat je meerdere opties op papier hebt staan! Hierdoor kom je niet voor een verassing te staan en kan jij jouw domein snel registreren! Neem zelf ook eens een kijkje op de bovenstaande website wanneer jij alle 17 tips wilt bekijken!

domeinnaam kiezen