25 januari 2022

De oud lood prijs kan iedere dag anders zijn!

2 min read

Als je zelf veel verstand hebt van metalen weet je dat er veel geld in zit, want al die metalen kunnen erg duur zijn. Als je bijvoorbeeld af wilt van oud lood kan je dat ook verkopen, maar hoeveel je krijgt hangt echt af van de oud lood prijs. De prijs van het oude lood is vrijwel altijd in kilo, maar de prijs kan iedere dag anders zijn. De prijs van het oude lood is afhankelijk van het vraag een aanbod er naar, want dat bepaald bij heel veel producten de waarde. Bij brandstof zie je bijvoorbeeld ook dat het iedere dag anders kan zijn, daarom hangen er ook altijd digitale borden. Als je naar de prijs kijkt kan je er dus voor kiezen om het te verkopen voor dat bedrag, maar je kan het ook houden totdat het duurder is.  De keuze is dus echt aan jou wat je gaat doen.

Oud lood inleveren?

Het kan zijn dat je bezit over oud gebruikt lood, want lood zit in veel bouwprojecten. Als je graag van dat oude lood af wilt is dat heel eenvoudig, want er zijn heel veel bedrijven die dit lood met plezier innemen. De reden dat er zoveel vraag naar is, is omdat nieuwe lood heel duur is. Er is door de hoge prijs een grote markt ontstaan voor lood dat al een keer gebruikt is. Als je het lood inlevert bij een bedrijf kan je erg ook nog is geld voor krijgen, maar dat hangt echt af van de oud lood prijs. Stel dat de prijs twee euro per kilo is krijg je dus twee honderd euro voor honderd kilo, maar je bent dan ook nog is van dat oude lood af.

Oud lood prijs

Wat doen ze ermee?

Als je een heleboel oud lood inlevert bij een bedrijf ben je natuurlijk wel benieuwd wat ze ermee doen, want het gaat toch om veel oud lood. De oud lood prijs waar de bedrijven het voor kopen maken ze nog steeds winst op, want het meeste geven ze weer door. Het meeste oud lood gaat weer terug naar een lood fabriek en daar smelten ze het dan weer om, vervolgens maken ze dan weer nieuwe producten van lood. Met het inleveren van lood zorg je dus voor een tweede leven van lood, hierdoor ben je uiteindelijk ook weer milieubewust bezig.

Allerlei soorten metalen

De bedrijven die lood aannemen voor de oud lood prijs nemen niet alleen lood aan, want ze nemen vaak ook andere soorten metaal aan. De reden dat ze alles metalen aannemen is, omdat er voor iedere soort metaal een hele grote markt is. De bedrijven kunnen dus met alle soorten metalen geld verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *