Kerstpakketten

De leukste tijd voor geschenken

Koude dagen, donkere feestdagen maar wel de leukste dagen van het jaar. De kerstpakketten worden weer uitgedeeld aan relaties en medewerkers. Wat voor pakket zal het dit jaar zijn of is het weer een pakket met alleen maar eten en drinken? Bij kerstpakkettenexpress.nl heb je nooit hetzelfde pakket, ieder jaar worden er weer nieuwe pakketten in het assortiment toegevoegd. Zo heb je ieder jaar weer een leuk, origineel en mooi pakket waar je echt iets aan hebt voor zowel medewerkers als relaties.

Groot aanbod

Speciale pakketten voor zowel mannen als vrouwen

Een kerstpakket is in de meeste gevallen bestemd voor zowel mannen als vrouwen, een flesje wijn en wat lekkere producten om te eten zitten in veel kerstpakketten. Maar hoe leuk is het dat er pakketten zijn die speciaal zijn bestemd voor een man of een vrouw. Een heerlijk beautypakket voor de vrouwen om je eigen lekker te verzorgen, bad en doucheschuim zodat je nog lekkerder gaat ruiken. Voor de mannen is er een pakket met verschillende soorten bieren, of een heerlijke fles wijn om te drinken bij een diner of een barbeque. 

Feestdagen

Aan het milieu wordt ook gedacht

Natuurlijk willen we bij kerstpakkettenexpress.nl de beste kerstpaketten maken, maar dit mag niet ten koste gaan van het milieu. Iedere klant zorgt ervoor dat ze een stukje investeren in het planten van nieuwe bomen om het milieu een stukje te helpen, zo maken we mensen gelukkig en helpen mee een gezond milieu te behouden. Heb je als klant bij ons kerstpakketten gekocht dan krijg je een certificaat dat je ook hebt geholpen voor het milieu. De bomen worden zowel in binnen en buitenland gebruikt.