Blog

Kenmerken van een betonvloer

Niet iedere betonvloer is gelijk, zeker niet wanneer we praten over de belasting van vloeren. In de woonkamer van een woning worden andere eisen gesteld dan een vloer van een autogarage, niet alleen betreft de belasting maar ook de afwerking worden hele andere eisen aan gesteld. Wat alle vloeren wel met elkaar gemeen hebben is, dat ze worden uitgerust met bouwstaalmatten om te kunnen worden belast. Zou je de matten niet aanbrengen in de vloer, zal de vloer snel scheuren en nog erger instorten omdat je deze niet kunt belasten.

Bouwstaalmatten

Soorten betonmatten

Omdat er veel verschillende soorten vloeren zijn, kun je bouwstaalmatten ook kopen in bepaalde maten en diameters. Hoe zwaarder de vloer wordt belast, hoe groter de diameter van de matten moet zijn. Maar de maaswijdte van de matten speelt ook een belangrijke rol, dit zijn de afmetingen van de gaten in een betonmat. Vloeren die niet zo zwaar worden belast, hebben matten nodig met een grotere maaswijdte dan een vloer die zeer zwaar wordt belast. Bij het leggen van de matten, moet men erop letten dat de matten goed aan elkaar worden gekoppeld, op deze manier hoef je geen extra betonijzer toe te voegen.

Afwerking van de vloer

De afwerking van een vloer is ook een belangrijk punt voor het leggen van de bouwstaalmatten, gebruik je de verkeerde matten kan dit ernstige gevolgen hebben voor de vloer. Er zijn namelijk twee soorten matten, de gewone bruine mat die roestig is of de gegalvaniseerde soort mat. De bruine mat geeft af en zal bij vocht ook doorslaan in de vloer, gebruik je een poreuze afwerking dan zie je de roestige vlekken door de afwerking heen. Met het gebruik van de gegalvaniseerde mat, heb je hier geen last van omdat deze niet afgeven. In de webshop van betonstaal.nl kun je beide soorten matten kopen. 

Een watertank boot heeft meerdere voordelen

Als je een eigen boot hebt en hier veel tijd op doorbrengt is het belangrijk om altijd een watertank boot bij je te hebben. Hierin bewaar je dan drinkwater wat je kan gebruiken wanneer dit nodig is. De kans dat je best een lange tijd op de boot zit is erg aanwezig en daarom is het belangrijk dat je voldoende water bij je hebt.

Waarom dan specifiek een watertank boot

Als je een watertank gaat gebruiken op een boot is het aan te raden om een watertank boot te gebruiken. Deze zijn speciaal gemaakt om op een boot te bewaren. Je zult zelf misschien in eerste instantie niet zoveel verschil merken. Toch is het zo dat vaak de vormen en afmetingen van een watertank boot veel beter in een boot passen. Op een boot heb je vaak maar een beperkte ruimte en daardoor is het belangrijk om deze zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

watertank boot

Verschil per boot wat het beste past

Er zit vaak ook verschil in de boten en wat daar dan het beste bij zou passen. Zo zal je voor een sloep misschien een grote watertank gebruiken als dat je dit doet voor een speedboot. Het is vaak wel aan te raden om te gaan voor zo’n groot mogelijk watertank. Je wilt toch graag voorbereid zijn in het geval dat er echt wat ergs gebeurt.

Wil jij graag jouw bus bestickeren

Wil jij al een tijdje jouw bus bestickeren? Neem dan snel een kijkje op deze site. Dit is een bedrijf die hun klanten graag helpen met het beletteren en bestickeren van hun auto of bus. Aan het bestickeren van een bedrijfsauto zitten natuurlijk veel voordelen want je maakt reclame voor jezelf. Vind jij het ook echt belangrijk dat jouw bus weer snel geleverd wordt? Dan is dit het bedrijf die jij zoekt want hier kun je namelijk online al een ontwerp maken zodat jij jouw bus al weer snel met jouw eigen reclame er op weer snel terug hebt.

Eindelijk rondrijden met jouw eigen gekozen belettering

Hoe fijn is het dat jij eindelijk kan rondrijden met reclame op je bus voor je bedrijf? Wil jij dus graag nog meer klanten? Dan is het is je bus bestickeren een hele goede keuze. Wil jij je bus laten bestickeren door een bedrijf die dat ook echt netjes kan? Dan zit je bij dit bedrijf goed want hier kan jij je bus bestickeren voor een goed prijsje. Neem dus snel een kijkje op de site voor meer informatie en neem natuurlijk snel contact op zodat je weet of ze iets voor je kunnen betekenen. En heb jij al een ontwerp in je hoofd? Dan is dat al helemaal top want dan kan jij nu nog achter je laptop gaan zitten en een ontwerp maken zodat ook jij binnenkort eindelijk kan rondrijden met jouw eigen reclame.

Do’s en don’ts van advertenties op Pinterest

Pinterest marketing biedt je talloze mogelijkheden om je afbeeldingen te bewerken en er hashtags aan toe te voegen. Zelfs een korte tekst in de afbeelding kan jouw reclameboodschap dichter bij de gebruikers brengen. Voor het sociale netwerk zijn de afbeeldingen echter de hoeksteen, dus ze moeten van hoge kwaliteit zijn en consistent zijn met de algemene indruk van jouw muur. De Pinterest marketing interactie van afbeeldingen en video’s op je bord is niet de enige belangrijke factor bij het maken van een pin: om een ​​goede pin te maken, moet je de volgende principes in gedachten houden:

Belangrijke Do’s

  • Kies je onderwerp zorgvuldig en let op de compositie van de afbeelding. Wat is er op de foto te zien? Hoe interessanter een afbeelding is, hoe groter de kans dat deze door gebruikers wordt opgemerkt.
  • Word het testen niet beu! De beste manier om erachter te komen wat voor een merk werkt, is door te experimenteren.
  • Vertel verhalen die emoties oproepen. De consument moet ertoe worden aangezet om positieve gevoelens aan het merk te koppelen. De manier waarop het mogelijk is om bepaalde emoties bij de consument op te wekken, kan bijvoorbeeld worden bepaald door middel van enquêtes over het doelwit.
  • Publiceer regelmatig advertentievrije content: constant pinning versterkt de aanwezigheid van het merk op het sociale netwerk en dus ook de band met klanten. Als je regelmatig inhoud aanbiedt die niet alleen advertenties is, laat je gebruikers zien dat je deel uitmaakt van de Pinterest-gemeenschap door een vertrouwensrelatie op te bouwen. Zorg dus voor een evenwicht tussen pins en advertentie-inhoud.

Absolute Don’ts

  • Richt niet te laag voor de maximale klikprijs: hoe verleidelijk het ook is om de maximale CPC laag in te stellen, als jouw bod te laag is, worden de advertenties niet geactiveerd en lost de advertentiecampagne op in rook.
  • Gebruik Pinterest marketing niet voor zelfpromotie via spam: volgens Pinterest moeten zelfs advertenties van hoge kwaliteit en relevant voor gebruikers zijn. Plaats daarom geen pinnen achter elkaar met als enig doel de verkoop te bevorderen. Overmatige en open zelfpromotie is niet acceptabel en kan leiden tot accountopschorting.
  • Plaats niet altijd consistente inhoud, zorg ervoor dat je niet alleen reclame maakt voor de producten, maar zorg ervoor dat je ook andere inhoud plaatst. Pinterest-gebruikers waarderen afwisseling en willen niet alleen producttekst zien, anders bezoeken ze een online winkel.
  • Publiceer niet zonder criteria: de bovenstaande suggestie mag je niet doen denken dat het goed is om pins te maken zonder criteria over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zorg ervoor dat jouw pinnen thematisch in overeenstemming zijn met de inhoud die eerder op jouw prikbord is geplaatst en dat ze consistent zijn met de bedrijfswaarden.

Waarom is veiligheid op de werkvloer zo belangrijk?

Veiligheid en gezondheid is erg belangrijk voor iedere werknemers in welke sector dan ook. Niemand wilt natuurlijk in een onveilige omgeving werken. Het is voor veel werknemers een must dat een werkgever gezondheid en veiligheid kan garanderen. Het is ook verplicht om als werkgever veiligheid te garanderen aan je werknemers en voor iedere sector zijn hier regels voor opgesteld. Maar waarom is veiligheid zo belangrijk en hoe kan je dit verbeteren bij jouw bedrijf?

Gerelateerde links

VCA Harderwijk

BHV Groningen

Vermindering van stress

Veel werknemers zijn voelen zich niet helemaal fit door lange werktijden, werkdruk en drukke agenda’s. Dit kan zorgen voor ziektes en depressie bij werknemers. Hiermee gaat er niemand op vooruit zowel de werknemers als de werkgevers niet. Om dit te voorkomen is het belangrijk om te denken aan de gezondheid en de veiligheid van je werknemers. Geef ze daarom een extra pauze en let goed op de werkhoudingen van je werknemers om blessures te voorkomen.

Gebruik de juiste hulpmiddelen

Het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen is erg belangrijk voor de veiligheid tijdens het werken. Denk ook aan het dragen van de juiste beschermingsmiddelen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden zoals een helm, handschoenen en oorbeschermers.

Volg een cursus

Er zijn als bedrijf en werknemer zijnde veel verschillende cursussen die je kunt volgen. Een cursus die je kan volgen om de gezondheid en veiligheid binnen je bedrijf te verbeteren is de

VCA cursus. Al meer dan 15.000 bedrijven beschikken over deze certificaat. Als je meer wilt weten over veiligheid op de werkvloer is deze cursus wat voor jou.

Inspiratie voor goede financiële voornemens

Voornemens: we maken ze allemaal soms. Zo zijn er ook financiële voornemens. Deze voornemens kunnen heel breed zijn (bijvoorbeeld: minder geld uitgeven), maar ook specifiek (iedere maand een X bedrag opzij zetten voor een bepaald doel). Wil je ook graag goede financiële voornemens opstellen, maar heb je geen idee wat voor voornemens dat allemaal zouden kunnen zijn? Hieronder vind je wat handige inspiratie.

Maak inkomsten en uitgaven overzichtelijk

Ten eerste zou je er vanaf nu voor kunnen zorgen dat je meer overzicht krijgt in wat er allemaal binnenkomt en uitgaat. Misschien heb je het idee dat je hier wel ongeveer van op de hoogte bent voor jezelf. Toch is het goed om dit bij te houden in bijvoorbeeld een Excel bestand, of in een speciale app. Je zult zien dat je hierdoor een nog beter inzicht krijgt in je financiële situatie (en gewoonten).

Word beter in sparen

Be je niet zo goed in sparen? Dan kan het een goed idee zijn om hier vanaf nu actief mee aan de slag te gaan. Bedenk voor jezelf dat je bijvoorbeeld iedere maand 100 euro apart zet. Al gaat het ‘maar’ om 100 euro; je zult zien dat je hierdoor na een tijdje flink wat geld bij elkaar hebt gespaard.

Betaal boetes en facturen direct

Ben jij iemand die boetes en facturen die nog voldaan moeten worden ergens in een laatje bewaard, waar deze vervolgens weken liggen te wachten tot ze eindelijk betaald worden? Probeer jezelf aan te leren om dit soort zaken direct af te handelen. Zo voorkom je dat je te maken krijgt met een incassobureau als credifin-nederland.nl. En dat wil je natuurlijk voorkomen! 

Bovendien blijft de gedachte aan zo’n boete of factuur die nog niet betaald is dan toch in je hoofd hangen; hier wordt je van verlost wanneer je de betaling zo snel mogelijk uitvoert. 

Het gebruiken van een hollewandplug

Als jij een verbouwing aan het doen bent in je huis, is de kans aanwezig dat je gebruik gaat maken van een hollewandplug. Veel mensen weten niet precies wat dit is. Het is toch zo dat er veel huizen in Nederland zijn waarbij het lastig zou zijn om bepaalde zaken te bevestigen zonder zo’n plug. Dat komt doordat dit een soort plug is die bedoeld is voor in holle wanden. Een holle wand is een wand die bijvoorbeeld niet uit massieve stenen bestaat, maar meestal uit een dunne houten wand met daarachter een ruimte waar niets is. Dit zorgt ervoor dat het niet handig is om een normale plug te gebruiken. Deze zal namelijk niet goed blijven zitten in een holle wand. 

hollewandplug

Een plug speciaal voor holle wanden

Je kunt dus gebruik maken van een hollewandplug als je iets moet bevestigen aan een holle wand, maar hoe werkt zo’n hollewandplug dan? In principe gebruik je deze precies hetzelfde als een plug. Het enige verschil is het feit dat deze plug zichzelf als het ware uitvouwt wanneer je deze door de wand heen draait. Daarom blijft deze plug een stuk beter zitten in een holle wand dan een normale plug. Er zijn verschillende situaties waarin dit erg handig kan zijn. Het komt wel eens voor dat mensen een normale plug gebruiken om iets te bevestigen aan een holle wand, maar meestal gaat deze al snel los zitten.

VCA cursus voor school

Een opleiding kan leuk zijn wanneer je het naar je zin hebt. Veel mensen kiezen ervoor om een opleiding te volgen in de bouw waardoor ze heerlijk met hun handen bezig kunnen zijn. Als je een opleiding doet in de bouw, is het van belang dat je via school een VCA cursus gaat volgen. Doordat je een VCA cursus gaat volgen, kun je op stage waardoor je je opleiding kunt behalen. Het is mogelijk om zonder VCA certificaat een stageplek te vinden, maar de meeste bedrijven zullen je niet aannemen. Het is namelijk noodzakelijk dat je op de hoogte bent van de laatste veiligheidsregels.

vca cursus

De juiste cursus

Wanneer je de VCA cursus moet behalen om op stage te kunnen, is het handig om te kijken hoe je je kunt aanmelden voor de cursus. Er is altijd een mogelijkheid om je aan te melden via school omdat school ervoor zorgt dat je voor weinig geld deze cursus kunt doen. Deze cursus wordt dan wel altijd klassikaal gegeven waardoor je op school aanwezig moet zijn. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf een VCA cursus te doen. Deze wordt vaak digitaal gegeven. 

Hoe werkt re- integratie

Je bent ziek geworden en je weet al dat het een tijdje gaat duren voordat je weer beter wordt. Je kan hierdoor niet jouw eigen werk doen. Je gaat dan op betaald verlof of re- integratie. Dat houd in dat je niet hoeft te werken, maar wel ervoor betaald krijgt. Je kan ook onbetaald verlof krijgen, maar wanneer je een uren contract hebt dan moet je betaald krijgen terwijl je ziek bent. Wanneer je ziek bent geef je aan jouw werkgever door dat je ziek bent. Wanneer je door ziekte tijdelijk niet je eigen werk kan doen bepaal jij samen met je werkgever wat je kan doen. Lekker uitzieken of vervangende werkdoelen krijgen. 

Wanneer je aangeeft dat je ziek bent voor een wat langere termijn ga je kijken hoelang het kan gaan duren voordat je weer kan werken. Als je dit niet zeker weet kan je langs een bedrijfsarts. Hij kan ongeveer bepalen hoelang je ziek bent. Is het zo dat je niet meer jouw oude werk kan uitvoeren bijvoorbeeld door; ernstige rugklachten en je bij jouw baan moet je alleen zware dingen optillen. Dan kan je samen met je werkgever kijken of er een andere optie mogelijk is. Een andere baan te krijgen in dat bedrijf of je moet op zoek naar een andere baan. Als je wel uiteindelijk alles kan uitvoeren wat je voor je ziekte ook al uitvoerde bij je baan, hoor je gewoon nadat je weer beter bent daar weer te kunnen werken. Wanneer je dit doet kan je als eerst gedeeltelijk werken. Zo kom je er weer in en kan je kijken of je niet hetzelfde probleem krijgt voordat jij je ziekte kreeg. Je kan hiermee ook jouw collega’s een gedeelte van jouw werk laten doen. 

loopbaanbegeleiding-outplacement

Regels bij re- integratie

Natuurlijk zijn er ook een paar regels bij re- integratie. Deze kunnen ook al in jouw contract staan die je hebt met het bedrijf, maar dit hoeft niet per se. Wanneer je ziek bent moet je ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk hersteld. Je wilt namelijk snel aan de slag. Tijdens je re- integratie verlof mag je op vakantie gaan zolang de vakantie er niet voor zorgt dat je langer ziek bent. Het mag jouw herstelling niet beïnvloeden. De regels die in de CAO en in de wet staan die gelden voor jou. Als je geen CAO hebt kan jouw werkgever de regels bepalen. Wanneer je deze regels niet volgt kan jouw werkgever jouw loon verminderen en eventueel ook inhouden. 

Na een paar maanden thuis zitten te herstellen kan je eindelijk weer aan de slag. Je kan weer aan de slag gaan door eerst gedeeltelijk jouw werk te doen. Dit kon je ook lezen in de tekst. Of je gaat gelijk weer aan de slag hoe je het eerst ook deed. Je kan nu weer goed geld verdienen en bezig zijn in plaats van de hele dag in bed liggen. 

Outplacementbureaus vergelijken? Vergeet hier niet op te letten!

Bent u onlangs ontslagen en heeft u naar aanleiding daarvan een outplacementtraject aangeboden gekregen? Dan doet u natuurlijk eerst onderzoek naar welk outplacementbureau bij u past. Maar waar kunt. u dan eigenlijk het beste op letten? Wij zetten een aantal zaken op een rij.

Direct aanmelden voor een outplacementtraject? Ga dan naar https://all4people.nl/.

Een eerste selectie maken

Voordat u dieper onderzoek doet naar een aantal bureaus, wilt u natuurlijk eerst een selectie maken van een aantal outplacementbureaus waar u misschien een traject door zou willen lopen. Om dit te doen, id het verstandig om te beginnen bij het lezen van recensies en vragen naar ervaringen van anderen. Begin eens om in uw eigen netwerk rond te vragen of mensen hele goede – of misschien juist slechte – ervaringen hebben gehad met outplacementbureaus, en wat ze dan juist goed of minder goed vonden? Op die manier kunt u misschien al een paar bureaus op uw lijstje zetten om verder te onderzoeken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook buiten uw eigen kring op zoek naar ervaringen, bijvoorbeeld door recensies te lezen op het internet. Ook hierdoor krijgt u alvast een idee van welke outplacementbureaus beter en minder zullen zijn.

outplacementtraject

De doelgroep en specialisatie van het outplacementbureau

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om een bureau te zoeken dat echt helemaal bij u past. Om dit te doen, moet het bureau natuurlijk aansluiten. op uw wensen en eisen. Ten eerste is het daarom belangrijk om de doelgroep van het bureau na te gaan. Veel outplacementbureaus richten zich op een specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld op werknemers van een bepaalde leeftijd, of binnen een bepaalde sector. Het is van belang dat u bij een outplacementbureau waar u mogelijk geïnteresseerd in bent na te gaan wat de doelgroep van het bureau is, zodat u weet of dit op u aansluit of niet.

Verder is het ook goed om op de specialisatie van het bureau te letten. Een outplacementtraject bestaat uit verschillende fases, waarbij u eerst voornamelijk terugkijkt op uw oude baan en reflecteert op uzelf, vervolgens nadenkt over uw sterke eigenschappen voor een nieuwe baan en wat u in een nieuwe baan zoekt, en daarna daadwerkelijk start met het sollicitatieproces. Ondanks dat dit proces bij alle bureaus redelijk gelijk zal zijn, richt het ene bureau zich wel sterker op het ene aspect van het traject en het andere bureau op het ander. Daarom is het belangrijk om na te denken over wat u uit het traject wilt halen, en vervolgens op zoek te gaan naar een bureau dat hierop aansluit.

Meer weten over outplacement of op zoek naar een outplacementbureau? Ga dan naar all4people.nl.