Blog

Wat zijn alt tags en waarom zijn ze belangrijk?


Goede SEO is een kunst die niet veel mensen beheersen. Er komt namelijk erg veel kijken bij goede SEO. Denk aan de juiste content van hoge kwaliteit, de juiste zoekwoorden en de juiste techniek. Een van de dingen die je kunt doen om de ranking van je producten in je webshop te verbeteren in Google is door alt tags. In dit artikel leer je meer over wat alt tags zijn en waarom ze belangrijk zijn voor de afbeeldingen van jouw webshop.

alt tags

 Wat zijn alt-tags nou eigenlijk?


Alt-tags hebben, zoals gezegd, dus te maken met afbeeldingen. De alt-tag is een attribuut van een afbeelding. De content in dit attribuut bestaat uit tekst die de afbeelding beschrijft. Zoekmachines wegen afbeeldingen mee in de zoekresultaten die ze weergeven. Ze kijken hierbij naar wat de inhoud van de afbeelding is om zo te bepalen voor wie de afbeelding relevant is. Het is dus erg belangrijk om alt-tags in te vullen om de zoekmachine de informatie te geven die hij nodig heeft om de afbeelding te begrijpen.

 Wat is het nut van alt-tags


Het nut van alt-tags hebben we eigenlijk al besproken in de voorgaande alinea. Echter hebben alt-tags nog een ander doel dan alleen SEO te verbeteren. Alt-tags zijn dus tekstuele beschrijvingen van een afbeelding. Mensen met slecht zicht en mensen die een screen reader gebruiken hebben hierdoor ook erg veel aan alt-tags. Zij kunnen daardoor ook begrijpen wat er op de afbeelding te zien is.

 Do’s en dont’s bij alt-tags


In principe ben je volledig vrij om de alt tag in te vullen hoe je het wilt. Echter zijn er wel een aantal do’s en don’t bij het invullen van alt-tags. Veel mensen spammen namelijk zoekwoorden in de alt-tags van hun afbeeldingen in de hoop beter gevonden te worden via de zoekmachine. Dit komt de gebruikerservaring niet ten goede en resulteert juist in een lagere ranking. Gebruik daarom relevante beschrijvende alt-tags die de afbeelding met enige details omschrijven. Ze het zoekwoord wat je target vooraan in de alt-tag.  

decoupeerzagen

Een multifunctionele zaag gezocht? Ga voor een goede decoupeerzaag

Als je tot dusver nog maar weinig ervaring hebt als thuisklusser, maar je wel de ijzeren wil hebt om hier verder in te groeien, dan zul je, om het jezelf makkelijker te maken, jezelf moeten voorzien van een breed arsenaal aan gereedschappen. Zonder het juiste gereedschap kan namelijk zelfs de beste doe-het-zelver weinig uitrichten. Een voorwerp dat je hierbij vroeg of laat nodig zult hebben is een zaag. Als beginnende thuisklusser zijnde is het dan allicht aan te raden één van de betere decoupeerzagen aan te schaffen. De decoupeerzaag staat namelijk bekend als de meest veelzijdige zaag die er bestaat. Dit komt door de veelheid aan materialen waar je doorheen kunt zagen met een decoupeerzaag. Mits je het juiste zaagblad op de zaag aanbrengt kun je hiermee namelijk door onder andere hout, gips, plastic, laminaat, plaatmateriaal en zelfs keramieken onderdelen zagen.

decoupeerzagen

Wat zijn de precieze kwaliteiten van decoupeerzagen?

Als er één ding is waar decoupeerzagen goed in zijn (en beter dan andere soorten zagen), dan is het wel in het zagen in bochten. Echter kun je met een decoupeerzaag ook meer dan prima rechtuit zagen. De nauwkeurigheid waarmee je met dit type zaag kunt werken is hierbij ruimschoots in orde. Met een decoupeerzaag kun je bovendien op lastig te bereiken plekken zagen, al is dit daarvoor wellicht niet de meest geschikte zaag. Verder staat de decoupeerzaag niet bekend als de snelst functionerende zaag, al is dat voor een particuliere klusser normaliter uiteraard geen probleem.

Waar kies je voor als bedrijf

Als een bedrijfspand eenmaal is opgeleverd is het nog een en al beton. Als je het pand vervolgens wil inrichten zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Ieder onderdeel van de inrichting heeft invloed op wat het bedrijf uit wil stralen. Het belangrijkste is dat alle keuzes worden genomen vanuit het bedrijfsperspectief. De ervaring met het bedrijf begint namelijk al bij binnenkomst. Het is daarom belangrijk dat je de indrukken harmoniseert. Dat begint al bij de keuze van de vloer. Is het merk klassiek en chique kun je kiezen voor een marmeren tegelvloer, maar is het merk robuust en innoverend kun ook bij een betonlook blijven. Je kunt dan kiezen voor een beton cire vloer.

Inrichten van een bedrijfspand

De inrichting is dus heel belangrijk voor de indruk. Als je kiest voor een beton cire vloer is het een kwestie van spullen en kleuren uitzoeken. Deze moeten niet alleen bij jouw merkidentiteit passen, maar ook bij de kleur van jouw gekozen vloer of muur. Bij het kiezen van kleuren kan je rekening houden met twee adviezen. Om contrast te creëren is advies één om een complementaire kleur te kiezen. Hierom wordt beton cire vaak gecombineerd met zwart en wit tinten. Het tweede advies voor het kiezen van een kleur is, om één van de twee kleuren te kiezen die direct naast de kleur in kwestie ligt.

Voordelen van een beton cire vloer

Kiezen voor een beton cire vloer heeft meer voordelen dan alleen merk gerelateerde styling. Naast dat beton cire er strak en zakelijk uitziet is het ook onderhoudsvrij. De vloer is makkelijk schoon te maken door hem te stofzuigen en te dweilen. Ten opzichte van een tegelvloer heeft de vloer geen voegen. Dit zorgt niet alleen voor een egaal uiterlijk, maar zorgt er ook voor dat de vloer waterdicht is. Koffie laten vallen is dus geen probleem. Mocht er toch drinken vallen op de grond hoef je niet bang te zijn voor slipgevaar. Een speciale coating zorgt ervoor dat de vloer niet glad wordt wanneer er vloeistof op ligt.

 

Hoe zorg je dat je boek goed verkoopt?

Als je een boek wilt schrijven besef je vaak niet eens dat dit een van de makkelijkere onderdelen van het hele proces is. Je weet wellicht al waar je het boek over wilt schrijven. Je hebt in de meeste gevallen niemand anders nodig. En kan lekker aan de slag gaan. Maar dan… Je boek is af en je wilt hem gaan verkopen. Je gaat niet naar een uitgeverij want je besluit hem zelf op de markt te gaan zetten. Wat gebeurt er nadat je je boek hebt gepubliceerd? Hoe moet je als auteurs om gaan met marketing en met het verkopen van een boek in dit digitale tijdperk? Startende auteurs hoeven niet te rekenen op mond-op-mond reclame en als je geen influencer bent op social media begin je dus letterlijk op nul.

Zorg voor genoeg online aandacht

Als je wilt zorgen dat potentiële lezers je gaan vinden op internet en misschien wel je boeken gaan lezen is het belangrijk op een goede website te hebben. Doormiddel van content marketing verspreid je informatie waarvan je wilt dat je potentiële lezers het zien. Je kan ondertussen ook een e-maillijst opbouwen en de mensen blijven benaderen. Het is natuurlijk ook goed om veel actief te zijn op social media. Maar het nadeel hiervan is dat je niet in de hand hebt wat de mensen van jouw account te zien krijgen omdat er een ingewikkeld algoritme achter social media zit. Op je eigen site kan je zelf bepalen wat de lezers te zien krijgen.

Blijf tijd investeren

Het is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Maar het is belangrijk om te begrijpen dat de marketing die je doet

een investering is voor de lange termijn. De website die je maakt, de social media die je bijhoudt of de mails die je verstuurt. Het zijn allemaal belangrijke punten waardoor je veel klanten gaat krijgen en blijft behouden. Het is daarom ook heel belangrijk dat je hier genoeg tijd in investeert. Het schrijven van een boek lijkt heel simpel maar is het absoluut niet, maar zorgen dat het boek goed op de markt komt is helemaal geen makkelijke opgave!

Vergadercentrum in Utrecht

Vergadercentrum Vredenburg te Utrecht biedt veel mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een ruimte. Of je nou negen mensen wil ontvangen of 150, het kan allemaal! Het reserveren van een ruimte gaat gemakkelijk en er zijn genoeg voorzieningen om de hoorzitting aangenaam te maken: er staan Flip-over whiteboards, wordt er gebruik gemaakt van een gratis WIFI-signaal en kan er Aquabronwater worden getapt. Tevens zijn deze ruimtes toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Op zoek naar een (vergader)ruimte in Utrecht?

Heb je grote plannen met je bedrijf waar je graag een vergadering of bijeenkomst voor wil organiseren? Of heb je misschien interesse in het geven van een workshop of cursus maar je hebt geen locatie? Wellicht dat het een idee is om een zaal te huren in Utrecht.

Voordelen ruimte huren in Utrecht

Het huren van een zaal in Utrecht brengt flink wat voordelen met zich mee: je hebt geen vaste kosten, je bent flexibel in het bepalen van de grootte van de ruimte en deze wordt onderhouden door een derde partij! Zo kan je je als ondernemer dus volledig richten op wat écht belangrijk is.

Schaarste in Utrecht

Met de hedendaagse huizenmarkt is het vrij lastig om een leuk pand te regelen om in te wonen, laat staan een ruimte om iets te bespreken of te organiseren. Het huren van zo’n ruimte is dé oplossing om je te voorzien in je behoeften zonder een (maandelijkse) last aan je schouders te hebben. De tijd, het geld en de energie die je bespaart doordat je een ruimte huurt in plaats van aanschaft kunnen dan weer worden gebruikt voor andere doeleinden. 

Het aantal kerstpakketten wat je bij Kerstpakkettenplaza kunt vinden

Kerstpakketten zijn natuurlijk een mooie manier om te laten zien dat je waardering hebt voor je werknemers. Het is dan alleen de vraag welke pakketten je moet gaan bestellen. Dit is vaak een helemaal moeilijke uitdaging en ook niet iets wat je misschien leuk vind. Gelukkig hebben ze bij Kerstpakkettenplaza een zeer ruim assortiment aan pakketten. Hier kun je dan er dan gemakkelijk eentje uitzoeken die goed bij jou en jouw werknemers past. Dit is natuurlijk ideaal. Dit kost dan namelijk ook niet zoveel tijd. Als je er echt niet uitkomt kun je ook altijd om advies vragen. Je kunt gemakkelijk bellen naar Kerstpakkettenplaza en een van de experts zal je dan helpen met het kiezen van een kerstpakket. 

Kerstpakkettenplaza

Categorieën 

Er zijn natuurlijk verschillende categorieën wanneer het aankomt op kerstpakketten, zo ook bij Kerstpakkettenplaza. Zo heb je verschillende pakketten die staan gesorteerd op inhoud, maar ook op prijs. Het is misschien makkelijk om op prijs te gaan zoeken, dan weet je namelijk ook meteen wat het zal gaan kosten. Dit is natuurlijk heel erg fijn. Wanneer je namelijk een bepaald budget hebt kun je ook precies kijken wat een pakket maximaal mag gaan kosten. Het zal natuurlijk vervelend zijn wanneer je een leuk pakket hebt gevonden die je wilt kopen voor het personeel en er dan achter komt dat het pakket te duur is en je dus een andere moet gaan zoeken. Daarom moet je dus goed kijken zodat je teleurstelling kan voorkomen.

Het leven van een bancair

Een bancair wat is het nou eigenlijk? Wil jij een lening afsluiten? Moet je geldzaken geregeld hebben? Voor dit soort zaken ga jij naar een financiële adviseur zoals deze. Veel mensen in Nederland hebben schulden of problemen met geld. Geldproblemen is een groot probleem in Nederland. Veel mensen kunnen ook hulp gebruiken, maar zoeken het meestal te laat.  Als je  je opleiding klantmedewerker bancaire diensten afgerond hebt. Kan je nu dus allerlei kanten op, veel verschillende kanten. In elk bedrijf heb je een financiële kant die geregeld moet worden. Als je jouw opleiding afgerond hebt, begin je meestal met een maandbedrag van 2200 per maand. Na ongeveer 5 jaar, met allerlei andere ervaringen wordt dat natuurlijk alleen maar meer. Men zegt dat je na 5 jaar ongeveer 15 euro per uur verdiend.

bancair

Na de opleiding 

Je hebt de opleiding klantmedewerker bancair gedaan. Tijdens deze opleiding heb je enorm veel geleerd. Maar wat nu? Waar kan je nou eigenlijk te werk en wat kan je gaan doen met deze opleiding? 

Na de opleiding kan je bij de volgende dingen gaan werken:

  • De bank: je kan bij de bank te werk gaan. Ga op zoek naar een vacature en vraag jouw opties en mogelijkheden zijn.
  • Een assurantietussenpersoon: Bij deze baan ben je de tussenpersoon tussen vrager en aanbieder van geldzaken. Jij zorgt dat alles goed verloopt en dat de juiste dingen gebeuren.
  • Verzekeringsmaatschappij: Je kan te werk gaan bij een verzekeringsmaatschappij. Jij bent hier een adviseur voor allerlei belangrijke geldzaken.

Naast dat je een adviseur van financiële zaken bent moet je ook andere zaken kunnen handelen. Je moet zorgen voor de administratieve afhandeling van de financiële producten die je aan klanten verkoopt. Je moet ten aller tijden al de regels goed weten, je bent ten slotte met belangrijke zaken bezig. Heb ook een beetje medeleven voor de mensen die je in de toekomst gaat helpen.

Personeel screenen

Uitvoeren van een personeel screenen en/of antecedentenonderzoek bij versterken

Personeel screeningvragenlijsten zijn ontworpen om basisinformatie over uw personeel te verzamelen, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over hun toekomst. Deze informatie wordt verzameld tijdens een sollicitatiegesprek. Personeelsscreeningvragen worden ingediend door Human Resource (HR)-afdelingen wanneer een nieuwe medewerker wordt aangenomen of wanneer een werknemer is beëindigd. Om fouten te voorkomen en/of uw tijd te verspillen, vragenlijst worden ingevuld door het personeelslid dat is toegewezen om ze te doen. Vul het bijgevoegde formulier hieronder in en verzend het om verder te gaan. Het is een korte vragenlijst, die binnen ongeveer een minuut is ingevuld.

Organisatie personeel screenen en/of antecedentenonderzoek

Als uw organisatie personeel screenen en/of antecedentenonderzoek nodig heeft, zijn er een paar dingen die u moet weten en overwegen. Ten eerste, wie zijn de kandidaten? Afhankelijk van de leeftijdsgroep van de kinderen op je zomerkamp, ​​moet je misschien anders oudere kampeerders overwegen. Als u bijvoorbeeld kampeerders zoekt die 13 jaar van jonger zijn, zult u waarschijnlijk moeite hebben om kampeerders van die leeftijd te vinden. U zult daarom ook rekening willen houden met de leeftijd en het maturiteitsniveau van uw medewerkers. Als de medewerkers ouder zijn, zullen kampeerders van die leeftijd waarschijnlijk meer geschikt zijn voor uw programma. Wanneer uw organisatie personeel screening en/of antecedentenonderzoeken nodig heeft, moet u de soorten informatie die u opvraagt ​​​​zorgvuldig doornemen.

Het uitvoeren van een personeelsonderzoek

Als het gaat om het uitvoeren van een personeelsonderzoek en/of achtergrondonderzoek, heeft u verschillende mogelijkheden. Als u een meer gepersonaliseerde zoekopdracht wilt, wilt u waarschijnlijk Google Earth-afbeeldingen gebruiken om uw zoekcriteria te gebruiken. Als u er echter de voorkeur aan geeft een meer traditionele antecedenten met behulp van strafregisters, zult u waarschijnlijk moeten vertrouwen op kranten en tijdschriften, uit op de websites die gratis zoekopdrachten naar strafregisters aanbieden. Veel van deze zijn nog erg handig omdat ze alleen meer specifieke details, maar je ook tijd besparen door alleen in databases naar specifieke

Tips om de betrokkenheid van werknemers te verhogen

Iedere werkgever zou willen dat de betrokkenheid van werknemers groot was. Dit zorgt er namelijk voor dat er hart is voor de zaak en het werk dat wordt verricht. Een hoge betrokkenheid vanuit de werknemer zorgt er 100% inzet is voor het bedrijf en dat maakt ook de productiviteit beter. Maar hoe krijg je werknemers betrokken? Lees hieronder de tips!

Maak contact met de werknemer

De eerste manier om je werknemer betrokken te krijgen bij je bedrijf is door hen ook kennis te laten maken met de mensen van wie het bedrijf is. Je creëert hiermee een gunningsfactor en maakt het bedrijf niet zakelijk maar persoonlijk. Maak daarom een praatje met de werknemers en laat hen echt zien wie je bent en waarom je je hiervoor hebt ingezet. 

Maak verwachtingen waar

Er zijn bepaalde verwachtingen vanuit de werknemer die niet direct wordt uitgesproken. Door deze verwachtingen waar te maken zorg je ervoor dat de behoeftes van de werknemer worden gevuld. Denk bijvoorbeeld aan loonsverhoging wanneer er langer in het bedrijf gewerkt wordt, af en toe eens een complimentje over het werk en natuurlijk iets kleins op feestdagen. 

Zorg voor een aantrekkelijk bedrijf

Zorg ervoor dat het bedrijf een merk wordt. Zorg ervoor dat het logo en huisstijl goed staat zodat werknemers hier lof voor krijgen. Denk hierbij aan gevelreclame die je bij Nedlite kan krijgen of de indeling van kantoren. Op het moment dat werknemers zich namelijk comfortabel voelen met de omgeving en sfeer, dan zal ook de betrokkenheid toenemen.

Kenmerken van een betonvloer

Niet iedere betonvloer is gelijk, zeker niet wanneer we praten over de belasting van vloeren. In de woonkamer van een woning worden andere eisen gesteld dan een vloer van een autogarage, niet alleen betreft de belasting maar ook de afwerking worden hele andere eisen aan gesteld. Wat alle vloeren wel met elkaar gemeen hebben is, dat ze worden uitgerust met bouwstaalmatten om te kunnen worden belast. Zou je de matten niet aanbrengen in de vloer, zal de vloer snel scheuren en nog erger instorten omdat je deze niet kunt belasten.

Bouwstaalmatten

Soorten betonmatten

Omdat er veel verschillende soorten vloeren zijn, kun je bouwstaalmatten ook kopen in bepaalde maten en diameters. Hoe zwaarder de vloer wordt belast, hoe groter de diameter van de matten moet zijn. Maar de maaswijdte van de matten speelt ook een belangrijke rol, dit zijn de afmetingen van de gaten in een betonmat. Vloeren die niet zo zwaar worden belast, hebben matten nodig met een grotere maaswijdte dan een vloer die zeer zwaar wordt belast. Bij het leggen van de matten, moet men erop letten dat de matten goed aan elkaar worden gekoppeld, op deze manier hoef je geen extra betonijzer toe te voegen.

Afwerking van de vloer

De afwerking van een vloer is ook een belangrijk punt voor het leggen van de bouwstaalmatten, gebruik je de verkeerde matten kan dit ernstige gevolgen hebben voor de vloer. Er zijn namelijk twee soorten matten, de gewone bruine mat die roestig is of de gegalvaniseerde soort mat. De bruine mat geeft af en zal bij vocht ook doorslaan in de vloer, gebruik je een poreuze afwerking dan zie je de roestige vlekken door de afwerking heen. Met het gebruik van de gegalvaniseerde mat, heb je hier geen last van omdat deze niet afgeven. In de webshop van betonstaal.nl kun je beide soorten matten kopen.