Blog

De voordelen van SEO

Online marketing wordt met de dag populairder. Zo wordt er op vele platforms erg veel gebruik gemaakt van reclame. Zo zie je op Facebook geregeld reclames waarin jij ‘toevallig’ geïnteresseerd in bent. Een andere manier van reclame maken, is door gebruik te maken van de voordelen van SEO. Echter is het begrijpelijk dat je niet weet wat dit precies inhoudt. Juist daarom zal het in dit artikel toegelicht worden.

De voordelen van SEO

SEO, wat is dat?

Om te weten wat van voordelen voortkomen uit een goede SEO-strategie, is het van belang dat het begrip duidelijk is. SEO staat in het Nederlands voor zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat je de website inricht voor een betere vindbaarheid op Google. Het voornamelijkste voordeel van een SEO-optimalisatie, is dat je pagina door belanghebbenden bezocht wordt. Dit omdat je hoger in Google staat en men eerder op jouw pagina klikt. Om hiervoor te zorgen, is het van belang dat je een aantal punten op je pagina optimaliseert.

De voordelen van SEO

SEO-optimalisatie

Een SEO-optimalisatie klinkt erg eenvoudig. Toch komt er in de meeste gevallen aardig wat werk bij kijken. Zo is het van belang dat linkbuilding op orde is. Dit gaat om zowel de interne, als de externe linkbuilding. Daarnaast is het ook van belang dat de teksten die op een pagina staan, zijn afgesteld op bepaalde zoektermen. Hierbij is het belangrijk dat de juiste keyword density wordt toegepast. Mocht de linkbuilding en de teksten op de juiste manier verwerkt zijn, dan moet de pagina zelf nog SEO-proof zijn. Doordat er bij SEO veel werk komt kijken, kiezen veel ondernemers ervoor om dit werk uit te besteden. Het uitbesteden van een SEO-optimalisatie kan dan ook een slimme investering zijn.

Dit moet je weten voor je zilver gaat kopen

Er zijn een heleboel verschillende manieren om te beleggen. Je kunt meedoen aan de aandelenmarkt, je kunt investeren in vastgoed of je kunt goederen en materialen inslaan. Goud is altijd een veel voorkomende optie maar ook zilver kopen kan een goed idee zijn.

zilver kopen

Waarom investeren in zilver?

Net als goud is zilver een materiaal met een bepaalde waarde die het niet snel kwijt zal raken. Zilver is echter een betere manier om in te stappen gezien het goedkoper is dan goud. Zilver wordt door de meeste mensen niet meer gezien als een edelmetaal, maar als een grondstof. Het is beide: zilver is een schaars edelmetaal en een grondstof. Het is niet onwaarschijnlijk om aan te nemen dat zilver op meer gelijke voet kan komen met goud. Dit is een speculatieve zet, maar de vraag naar zilver in hoog technologische producten zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Goud is een betere optie?

Dat is maar de vraag, of goud een betere optie is. Natuurlijk is in goud beleggen veel gangbaarder. goud kopen lijkt slimmer en moet iedere belegger zeker ook doen, maar vergeet zilver niet. Goedkoop zilver kopen in combinatie goud is een veilige belegging in deze economisch onzekere crisistijden. Zilver kopen is de moeite waard om te onderzoeken omdat steeds meer ervaren beleggers zeggen dat alleen goud niet voldoende is.

zilver kopen

Andere opties

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties als het aankomt op investeren, bijvoorbeeld in vastgoed of cryptogeld. Zorg altijd dat je een investering met de best mogelijke zekerheid kiest want alle eieren in een mandje is ook niet slim.

In 4 stappen een succesvolle webshop

Misschien heb je een gat in de markt gevonden. Of boekt jouw fysieke winkel al jarenlang succes met de verkoop van een bepaald product. Dan is de stap naar een nieuwe webshop zo gemaakt. De enige hindernis die je hierbij moet overwinnen is het opzetten van zo’n digitale winkel. Gelukkig is dat niet heel moeilijk. De specialisten van B&S Media begeleiden je graag. Stap voor stap. Je leest het in deze blog!

Stap 1: bepaal jouw product en doelgroep

Het is een logische eerste stap. Toch kijken veel organisaties over het bepalen van een product of doelgroep heen. Het gevolg is dat ze zomaar ergens mee beginnen. Ze verkopen honderden producten, die maar zijdelings met elkaar te maken hebben. En nog erger: ze weten niet wie er überhaupt interesse in heeft. Daarom is het belangrijk om allereerst goed na te denken over het product en de daarbij horende doelgroep. Zo kun jij jouw stap naar online succes veel doelgerichter zetten.

Stap 2: kies een bedrijfsnaam

Vandaag de dag worden veel webshops vanuit de luie stoel opgezet. Het zijn nieuwe ideeën die nog nooit in de praktijk zijn gebracht. Er is geen sprake van een fysieke winkel en dus ook niet van een bedrijfsnaam. Deze moet nog bedacht worden. Er zijn nogal wat eisen waaraan het moet voldoen. Zo moet het passen bij het product en de doelgroep. Daarnaast moet het pakkend zijn en makkelijk te spellen zijn. En nog belangrijker: het mag nog niet in jouw branche voorkomen. Ook moet de domeinnaam nog beschikbaar zijn.

Stap 3: kies de juiste software

Je hebt een product, een bedrijfsnaam en een bijpassende domeinnaam. Nu is het tijd om de webshop op te zetten. Hierbij kun je zelf aan de slag gaan. Je kiest dan voor een open source pakket of een webwinkelsysteem. Je kunt ook een webshop laten maken. Door een kennis of – nog beter – door een professional. Zo weet je zeker dat jouw digitale adres aan alle eisen voldoet. Aan die van jou, jouw bezoeker en Google.

Stap 4: schrijf je in bij de KvK

Begin je langzaam jouw eerste omzet te vergaren? Dan is het nu tijd om je in te schrijven bij de KvK. Dit is verplicht. Je moet namelijk omzetbelasting afdragen. Gelukkig zitten er ook voordelen aan. Zo hoef je – voor jouw bedrijf – geen BTW af te dragen bij het aanschaffen van bepaalde producten of diensten. Zorg er daarnaast voor dat jouw webshop aan alle geldende regels en wetten voldoet. Denk aan: de AVG.

Hoog staan in Google; van levensbelang voor bedrijven

Ben je de eigenaar van een bedrijf of de verantwoordelijke van een marketingafdeling binnen een organisatie? Dan houd je je ongetwijfeld bijna voortdurend met die ene vraag bezig: hoe kom ik hoog in Google, het liefst zo hoog mogelijk? Als je volgens jou structureel op een te lage positie staat in de zoekresultaten van de genoemde internetgigant, dan is het wellicht tijd je strategie aan te passen. Vrees je dat je te weinig kennis in huis hebt, dan heb je grofweg twee opties. Je kunt een of meerdere marketeers inhuren, of je huurt een online marketingbureau in. Het dient gezegd te worden dat deze laatste optie meestal de voorkeur geniet. Lees verder om te weten waarom.

Voordelen inschakelen marketingbureau

Voor elk grote en kleine bedrijf is het online gebeuren zoals gezegd ontzettend belangrijk. Bij grote bedrijven zie je vaak dat deze over een eigen marketingafdeling beschikken. Een afdeling die bestaat uit diverse mensen met allemaal hun eigen aandachtspunten en specialismen. Dat kan prima functioneren zo. Kleine bedrijven zijn hier natuurlijk niet toe in staat. Een of twee marketeers aannemen kan dan wellicht nog wel, maar dat deze marketeers in staat zijn alle facetten van online marketing uitstekend uit te voeren, daar heb je slechts een kleine kans op. Besef je immers dat kennis van onder meer techniek, webdesign, teksten, SEO en SEA nodig is. Juist daarom is het slim een marketingbureau in te schakelen. Deze hebben alle mogelijke specialismen in huis.

hoog in google

Tweedehands horeca stoelen gezocht? Super Seat heeft ze!

Zoek je tweedehands horeca stoelen? Stoelen die toch stijlvol ogen en ook nog eens comfortabel zitten? Dan kun je bij Super Seat de mooiste horeca stoelen bestellen. Het interieur van jouw horecazaak geldt als een visitekaartje voor jouw gasten. Dit kan klanten naar jouw zaak lokken of juist afstoten. Een mooi interieur is daarom een vereiste voor een horecazaak. Uiteraard ben je hierbij ook op zoek naar kwaliteit, comfort en een scherpe prijs. Wij hebben een ruim assortiment tweedehands meubilair, waar je ook de stoelen voor jouw horecazaak ongetwijfeld tussen vind. Met onze tweedehands horeca stoelen, wordt jouw horecazaak een echte eyecatcher.

tweedehands horeca stoelen

Geheel naar jouw wensen


Onze tweedehands horeca stoelen vind je in diverse vormen, kleuren en materialen. Ook wat jij zoekt, zul je snel in ons assortiment vinden. Plaats je een bestelling bij Super Seat, dan is deze direct uit voorraad leverbaar. Voor iedere situatie of wens hebben wij wel iets in voorraad. Wil je een terras opbouwen met stapelstoelen? Zoek je vintage stoelen voor jouw retro interieur? Of wil je stoelen huren voor een evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze tweedehands stoelen zijn zo goed als nieuw. Veelal hebben tweedehands stoelen de reputatie dat zij versleten zijn. Niets is minder waar. Wij controleren al het meubilair voordat deze de verkoop of verhuur ingaat, zodat wij je een kwalitatief product kunnen garanderen. Direct tweedehands horeca stoelen bestellen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment op onze website!

tweedehands horeca stoelen

Wat doet een Adwords specialist?

Er zijn een aantal van die termen in de wereld van online marketing die zeker niet iedereen kent maar waar je wellicht wel veel baat bij hebt. Zeker als je goed vindbaar en effectief reclame wil maken dan kun je soms wel hulp gebruiken. Bijvoorbeeld van een Adwords specialist. Maar wat doet een Adwords specialist eigenlijk, en waarom heb je ze soms nodig? Dat lees je hier.

Campagne

De taken van een Adwords specialist

Het is een vrij onbekende term maar ook eentje die je gemakkelijk kunt uitleggen. Een goede Adwords specialist zorgt voor een goed meetbare campagne met Google Adwords en weet doelgericht de juiste locaties te bepalen waar je doelgroep zich bevindt. Het is dus in principe iemand die is gespecialiseerd in het maken van campagnes en dan met name voor Google. Een Adwords specialist weet welke termen belangrijk zijn, welke je beter weg kunt laten en waarom.Een campagne maken is absoluut een vak apart dus de vraag is of je zoiets alleen wil doen. Het is niet aan te raden dit zelf te doen tenzij je echt veel kennis hebt en bovendien tijd. Want tijd kost geld en je kunt je tijd beter besteden aan je daadwerkelijke bedrijfsactiviteiten. 

Adverteren op Google

De specialisatie 

Naast het opzetten en beheren is het belangrijk dat een Adwords specialist weet hoe hij alle gegevens moeten analyseren, zodat er lage klikkosten ontstaan tegenover een goed rendement. Lage klikkosten en een goed rendement klinken wellicht heel makkelijk, maar dat is het in de meeste gevallen niet. Adwords maakt gebruik van het Pay-Per-Clicksysteem waardoor het erg belangrijk is dat zoveel mogelijk klikken gericht zijn en dat ze uiteindelijk zorgen voor een verkoop. Het op de juiste manier analyseren van de gegevens is daarom belangrijk.

Stopgezet Uitkering

Heeft het UWV, de SVB of de gemeente (Sociale Dienst) een beslissing genomen dat uw uitkering stopgezet is? U kunt in dat geval in bezwaar bij de uitkeringsinstantie tegen deze stopgezette uitkering (Ziektewet (ZW), WIA (WGA of IVA), Wajong, WW, WAO, AOW, Anw, AIO, Participatiewet of Wmo). Een uitkering mag niet zonder meer stopgezet worden. Er zit dus altijd een reden achter. Er zijn verschillende redenen waarom uw uitkering stopgezet kan worden. Een bijstandsuitkering kan bijvoorbeeld stopgezet bij vermeende inkomsten en/of vermogen of bij schending van de verplichtingen (als u de verplichtingen dus niet nakomt).

Financiële problemen

Bij een onvrijwillige beëindiging is het zeker verstandig om bezwaar te maken tegen deze stopgezette uitkering. De stopzetting van een uitkering zorgt vaak voor financiële problemen, vooral als u afhankelijk bent van uw uitkering. En dat terwijl de beslissing van de uitkeringsinstantie wellicht op verkeerde gronden genomen is. Het is zaak dat u snel en juist handelt. De bezwaartermijn is namelijk meestal 6 weken. Dient u buiten de termijn van 6 weken bezwaar in, dan bent u te laat en wordt uw bezwaarschrift niet in behandeling genomen. Een bezwaarschrift kan ervoor zorgen dat de beslissing van stopzetting uitkering wordt ingetrokken of herzien.

Gaat het om een stopzetting van een bijstandsuitkering, dan kan de sociale dienst een onderzoek instellen naar uw woon- en leefsituatie. De sociale dienst kan dan een huisbezoek afleggen, waar zij zal kijken naar uw persoonlijke bezittingen, de indeling van uw woning en andere zaken. De sociale dienst is echter niet altijd bevoegd tot het afleggen van een huisbezoek.

Ondersteuning

Mocht u in financiële nood komen, kan een spoedprocedure opgestart worden. Dit heet een voorlopige voorziening bij de rechtbank. De rechtbank neemt bij spoedeisend belang een voorlopige beslissing of u tijdens de bezwaarprocedure recht heeft op uw uitkeringsgelden in de vorm van een voorschot. Echter, indien u geen gelijk krijgt bij de beslissing op bezwaar, zult u het voorschot weer terug moeten betalen.

Groeit je bedrijf uit zijn jasje? Ga voor een extra verdiepingsvloer

Zit je nu al een aantal jaren met je bedrijf in hetzelfde bedrijfspand, maar merk je dat dit pand zo langzamerhand te klein wordt voor al je personeel, activiteiten en goederen? Dat is an sich een goed teken, want ruimtegebrek bij een bedrijf duidt er bijna altijd op dat de zaken voorspoedig lopen. Maar als eigenaar sta je hiermee wel weer voor nieuwe uitdagingen. Wanneer je structureel te weinig ruimte hebt, heb je nu eenmaal een niet ideale werksituatie. Personeel kan daardoor gaan onderpresteren en, erger nog, soms kunnen gevaarlijke situaties ontstaan, bijvoorbeeld als goederen uit overmacht op verkeerde plekken worden opgeslagen. Kortom, je hebt dan gewoon extra ruimte nodig. Raadzaam is om dan eerst te kijken naar je huidige pand. Want heb je alle mogelijkheden in dit pand eigenlijk wel benut? Het zou kunnen van niet, bijvoorbeeld als je hoge, open ruimtes hebt. Hier kun je gerust een extra verdiepingsvloer in laten plaatsen. 

Ruimtegebrek

Grote voordelen van een verdiepingsvloer

Een extra verdiepingsvloer staat dus garant voor een heleboel extra vierkante meters werkruimte. Het voordelige aan deze manier van meer ruimte creëren is het kostenplaatje en de snelheid waarmee het gerealiseerd kan worden. Voor een verdiepingsvloer betaal je relatief weinig en in een paar maanden is het voor elkaar. Een verhuizing naar een groter pand neemt natuurlijk veel meer tijd in beslag. En een verbouwing van je huidige pand is uiterst kostbaar, als het überhaupt al mogelijk is.

Etagebouw

Mogelijkheden kamersteiger

Er bestaan verschillende soorten steigers, waaronder de kamersteiger. Steigers, maar ook trappen en ladders vind je bij ons en veel mensen maken er gebruik van wanneer ze in de woning gaan klussen, daarbij kun je denken aan behangen of schilderen of iets anders op hoogte. Het is belangrijk dat jij er werk van gaat maken dus zorg dat je ook van aanpakken weet en benader ons wanneer je er meer over te weten wenst te komen. Als je eenmaal in de gaten hebt wat je er zoal mee kunt doen, dan zal je zien dat het de prijs meer dan waard is. Je zal er ook vaker gebruik van maken dan je nou denkt. Je kunt er namelijk ook veel kleine werkzaamheden op uitvoeren en dat allemaal veilig.

Gebruiksvriendelijk

Vragen over de kamersteiger

Welke vragen heb je over de kamersteiger? Laat het ons snel weten! We hebben een speciaal model voor jou als je in de woning wilt werken tot op een hoogte van maximaal 7,5 meter. Veilig werken, snel in elkaar zetten en gebruiksvriendelijk. Daar wil je vast en zeker alles over weten en daarom doen wij er alles aan om jou snel van dienst te mogen zijn. Het is goed dat je je vragen aan ons stelt zodat wij die snel kunnen beantwoorden. We kunnen ook indien gewenst een offerte maken en dan weet je waar je aan toe bent bij ons. We staan voor je klaar en horen het graag als wij je verder kunnen helpen.

Diverse klussen

Tips om zo goed mogelijk thuis te werken

Veel mensen werken een aantal dagen in de week thuis. Zeker in tijden van de lockdown waren veel medewerkers zelfs verplicht om thuis te werken. Voor de één is dit een feestje en voor de ander kan dit nogal een drempel zijn waar ze tegenop kijken. Het thuiswerken heeft genoeg voordelen, maar kan toch soms ook ervoor zorgen dat je minder productief kan werken dan je in de eerste instantie gehoopt had. Om dit te voorkomen geven wij je graag een aantal tips waarmee jij zo goed mogelijk thuis aan de slag kunt!

Planning

Stap één is het maken van een duidelijke planning. Maak per dag een duidelijk schema van wat er moet gebeuren. Beschrijf hierbij welke taken prioriteit hebben en die perse af moeten voor die dag. Met duidelijke deadlines en een overzichtelijke planning, is het makkelijker om het werk af te krijgen. Zo heb je voor jezelf een houvast en weet je precies wat je nog moet doen die dag. Tijdens het maken van de planning is het wel verstandig om ook rekening te houden met je pauzes. 

Goede houding

De meeste mensen die thuiswerken hebben vaak gen ergonomisch correcte werkplek. Ergonomie is als het ware een goede lichaamshouding tijdens het werken. Zo moet de stoel, het bureau en je beeldscherm op een bepaalde manier staan, zodat je geen last kan krijgen van je rug of andere lichaamsdelen tijdens het werken. Hiernaast kan een slechte houding ook je productiviteit verminderen. Het zou natuurlijk zonde zijn als dit ten koste gaat van je werk of je algehele welzijn!

Doe alsof je naar kantoor gaat

Als je succesvol thuis wilt werken, is het belangrijk dat je in het ritme zit van het werken op kantoor. Dit betekent dat je dus om hetzelfde tijdstip opstaat, of in ieder geval ruim op tijd voordat je begint, zodat je niet je werktijden verlegt. Hiernaast is het belangrijk dat je je normaal aankleed én een comfortabele werkplek hebt en je dus niet in je pyjama in bed gaat werken.