Blog

Tips voor het laten printen van drukwerk voor je bedrijf

Je hebt een bedrijf en je wilt brochures of visitekaartjes laten drukken. Wat zijn dan de stappen die je neemt om dit in goede orde te laten verlopen? Uiteraard zoek je een professionele drukkerij waar men verstand heeft van drukwerk. Maar er komen nog meer belangrijke zaken aan bod. Wil je hier nu meer over weten? Lees dan eens verder.

Drukwerk

Drukwerk bestellen

Hoewel veel vandaag de dag digitaal mogelijk is, kun je met drukwerk nog steeds mooie resultaten behalen. Niet voor niets dat veel bedrijven nog steeds flyers laten drukken. Tevens is het uitdelen van visitekaartjes absoluut nog de moeite waard tijdens het netwerken. Zo vergeet men minder snel met wie ze gesproken hebben, en kunnen ze je eenvoudig contacteren wanneer ze dat willen. 

Maar hoe kun je nu kwalitatief drukwerk bestellen? Uiteraard begint dat bij het zoeken naar een goede drukkerij. Het is altijd goed om een drukkerij te zoeken waar men veel ervaring heeft met het drukwerk waar jij naar op zoek bent. Zo weet je immers zeker dat ze weten waar ze mee bezig zijn. Ga dus eventueel vooraf het gesprek aan met je drukkerij, of neem de website eens goed door. Je kunt tevens collega ondernemers vragen naar aanbevelingen. Zo heb je vast al snel een passende kandidaat gevonden. 

Drukwerk

Heb je nu een drukkerij gevonden waarvan je denkt dat dit een kwalitatieve aanbieder van drukwerk is? Dan is het ook nog belangrijk om de juiste bestanden aan te leveren. Zorg er dan ook voor dat je jouw flyers of visitekaartjes professioneel laat ontwerpen, zodat je zeker weet dat het voor het gewenste effect zal zorgen. Je wilt immers de beste indruk overbrengen op je doelgroep, en dat kan alleen wanneer het design en het drukwerk van hoge kwaliteit is.

Wandelen op zijn Duits en Oostenrijks

In tijden van Corona kunnen we de hotels aan de Midellandse Zee en de exotische bestemmingen beter even laten voor wat ze zijn. In 2021 neem je de touwtjes in eigen handen en ga je met de auto of – beter nog – met de trein op vakantie. Niet te ver van huis, zodat je ook snel weer thuis bent, mocht het virus weer oplaaien en er meer maatregelen getroffen worden. Als je zeker wilt zijn van sociale afstand, dan ga je wandelen. Dat kan thuis, maar als je het iets spannender wilt maken, kun je ook naar Duitsland of Oostenrijk gaan. Dit zijn onze favoriete wandeltochten in Duitsland en Oostenrijk!

1) Eifelsteig

Net over de grens bij Maastricht, bij Aken, begint de Eifelsteig. Een 313 kilometer lang wandelpad dat je in 15 verschillende etappes kunt afleggen. Omdat je binnen een halve dag al bij een van de steden en dorpen op de Eifelsteig bent, maken veel Nederlandse wandelaars er een weekend of een lang weekend van. Je hoeft slechts enkele etappes te lopen als je de Eifel in al zijn pracht en praal wilt beleven. Vooral de laatste etappen zijn populair. Trier, de oudste stad van Duitsland, maakt de wandeling meer dan waard. 

2) Rheinsteig

Dichterbij huis maar niet minder bijzonder is de Rheinsteig. Een van de allerbeste wandelroutes van Duitsland, laat de Rheinsteig je kennis maken met de rijke historie en schoonheid van het Middelrijn gebied. Wandel langs de oevers van de Rijn, dompel je onder in de rijke geschiedenis en cultuur en proef na de wandeling een van de bekende Riesling wijnen. Sociale afstand, wandelen en wijn. Dat is ons advies voor 2021. 

3) Stubaier Höhenweg

De Oostenrijkse Alpen staan al sinds jaar en dag bekend om de huttentochten. Tijdens een huttentocht wandel je van hut naar hut in de bergen. In de hutten ben je van alle gemakken voorzien en kun je altijd terecht voor een biertje. Zoek het in 2021 iets hogerop en doe de Stubaier Höhenweg, een van de mooiste huttentochten van Oostenrijk. Je kunt deze huttentocht in zijn volledigheid wandelen of je kunt het opsplitsen en er zo bijvoorbeeld een midweek van maken. Dit maakt het ook geschikt voor jongere berggeitjes. 

4) Peter Habeler Runde
De Peter Habeler Runde, ook bekend als de Peter Habeler Trek. Deze tocht is een cirkelvormige route die begint en eindigt in Vals, een bergdorp met 537 inwoners in Tirol. Deze tocht is opgedragen aan de Oostenrijkse bergbeklimmer Peter Habeler op zijn 70e verjaardag en is een van de meest gerenommeerde wandelingen in de regio. Peter Habeler werd geboren in Mayrhofen, in Tirol, en schreef geschiedenis in de Alpen toen hij in 1978 samen met Reinhold Messner de Mount Everest beklom zonder kunstmatige zuurstof te dragen. Eén voordeel, in de Alpen heb je sowieso geen extra zuurstof nodig!

Wat wil jij de rest van je leven doen?

Het is geen vraag die de meeste mensen direct kunnen beantwoorden als je hem aan hen stelt. Wat wil je de rest van je leven doen? Op werkgebied, meer specifiek, want hoe je privéleven eruit zal zien, dat valt misschien nog wel lastiger te voorspellen. Maar ook op professioneel gebied vind je de toekomst niet per se in een glazen bol terug. Je hebt zelf een behoorlijke invloed op hoe je toekomst eruit zal zien, maar de kans is groot dat je zo hier en daar met verrassingen te maken krijgt.

Wil je dit werk altijd blijven doen?

Sommige mensen weten het zeker: het werk dat ze nu doen past perfect bij ze, en dit willen ze altijd blijven doen. Liefst binnen hetzelfde bedrijf, op dezelfde afdeling en misschien zelfs wel op precies dezelfde plek als waar ze nu zitten. Dat is hartstikke mooi. Dat betekent namelijk dat je het erg naar je zin hebt in je huidige baan, en er op dit moment helemaal geen probleem in ziet om dit de rest van je leven te blijven doen.

Minstens zo veel mensen zullen daar echter veel minder stellig van overtuigd zijn. Zij hebben het best leuk in hun werk, maar of ze dit over 20, 30 of zelfs 40 jaar nog steeds willen doen? Nou, dat weten ze zo net nog niet. Ook dat is helemaal niet erg. Mensen veranderen nu eenmaal, en ook speelt mee dat je misschien stappen wilt maken, niet altijd in dezelfde functie wilt blijven maar door wilt groeien. Ook dat is een prima perspectief.

Het roer om

Als je bij het idee je huidige werk de rest van je leven te blijven doen direct benauwd wordt, en er echt niet aan moet denken, is het misschien tijd om daar nu al iets aan te gaan doen. Want echt naar je zin heb je het waarschijnlijk niet. Misschien is het tijd om iets heel anders te gaan doen? Of hetzelfde soort werk, maar dan op een andere manier?
Werk je bijvoorbeeld als medewerker in een winkel of in de horeca, en wil je dit niet eeuwig blijven doen, terwijl de branche je wel trekt? Misschien is je eigen zaak openen dan een idee! Dat kan op een redelijk ‘veilige’ manier, je kunt bijvoorbeeld franchisenemer worden. Op deze manier stap je in een bestaand en beproefd concept, wat je veel opstartproblemen kan schelen, maar ben je toch echt ondernemer, met alle verantwoordelijkheden van dien. Er worden regelmatig franchisenemers gezocht, dus is dit iets voor jou dan zit er altijd wel iets tussen. Zo blijf je in de branche waar je al werkte, maar dan als ondernemer: heel wat anders!

Een passend cadeau voor een afscheid collega

Bij een afscheid collega komen vaak gemengde gevoelens om de hoek kijken. Je gaat de samenwerking met deze persoon missen, maar wenst hem of haar tegelijkertijd succes in de toekomst. Of iemand nu een andere baan heeft gevonden of met pensioen gaat, deze persoon begint een nieuw hoofdstuk in het leven terwijl jij achterblijft. Uiteraard ben je ook trots op de collega die afscheid neemt, trots op wat jullie samen hebben bereikt en trots op hoe je collega nieuwe kansen aangrijpt en klaar is om verder te gaan. Een afscheid collega, vooral als jullie vele jaren hebben samengewerkt, vereist een uniek cadeau.

Een cadeau voor een afscheid collega

Ben jij degene die het cadeau moet verzorgen, dan heb je geen makkelijke taak gekregen. Het liefste worden alle bovenstaande emoties hierin verwerkt en terwijl het tegelijkertijd waardering uitstraalt. Het cadeau moet waarde hebben en dat hoeft geen financiële waarde te zijn, maar waarde waarmee je aangeeft dat de collega wat heeft betekent en dat het jammer is dat hij of zij vertrekt. Een kunstwerk is daarom een ideaal cadeau voor het afscheid van een collega, want daarmee zeg je in één keer alles wat je wilt zeggen voordat iemand voorgoed uit je professionele leven verdwijnt.

Kunst is uniek

Het cadeau voor het afscheid collega moet uniek zijn. Je wilt niet met een flesje wijn komen of met een cadeaubon. Er is weinig wat je kunt geven dat unieker is dan kunst. Zet tien mensen voor een boeket met bloemen en ze zullen het alleen anders schilderen. Ieder kunstwerk is een unieke vertegenwoordiging van hetzelfde boeket. 

Kunst heeft waarde

Bij een afscheid collega wil je iemand ook niet weg laten gaan met een relatiegeschenk of een pennenset. Het is de bedoeling dat het cadeau overbrengt hoeveel zijn of haar bijdrage de afgelopen jaren betekend heeft. Aan kunstwerken wordt bijzonder veel waarde gehecht en dat is dan geen financiële waarde maar emotionele waarde. Dat is ook de reden dat sommige vazen of beelden al generaties lang worden doorgegeven. Op de één of andere manier geeft kunst de indruk dat het belangrijk is. En dat is precies wat je wilt bereiken bij je afscheid collega.

Kunst zegt meer dan duizend woorden

Een laatste reden waarom kunst een ideaal cadeau is voor een afscheid, omdat je er veel meer mee kunt zeggen dan met woorden. Kunstwerken roepen emoties op en dat terwijl ze statisch zijn. Kun jij een mooi kunstvoorwerp vinden dat de gevoelens bij een afscheid perfect weergeeft, dan zal je collega er later nog regelmatig naar kijken en komen er herinneringen en gevoelens naar voren die je met een ander cadeau veel lastiger overbrengt. 

Het perfecte cadeau

Wacht dus niet langer en ga op zoek naar een geschikt kunstcadeau voor het afscheid van je collega. Laat er een plaatje met een tekst op plaatsen of laat de galerie er een kaartje bij doen. Op die manier maak je het nog persoonlijker. Je weet dan zeker dat jouw collega zijn of haar tijd bij jullie niet snel zal vergeten.

Waarom is een linkbuilding pakket een goede investering?

Het is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden om goed vindbaar te zijn op het internet. Door te investeren in de juiste vormen van online marketing, is het mogelijk om het bereik van jouw bedrijf enorm te vergroten. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kunt doen. Zo kun je bijvoorbeeld investeren in een linkbuilding pakket wat er voor zorgt dat jouw website hoger komt te staan in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google. 

Linkbuilding pakket

Nieuwe klanten bereiken door linkbuilding

Aangezien de meeste mensen Google gebruiken als online zoekmachine is het verstandig om je vooral te focussen op Google. Op Google komt een website waar vaak naar wordt gelinkt door andere websites hoger te staan dan andere websites. Daardoor is het slim om te investeren in linkbuilding. Voor veel bedrijven is het niet rendabel om linkbuilding zelf te doen. Je kunt dit beter uitbesteden aan een bedrijf met veel expertise. Zo’n bedrijf kan er namelijk voor zorgen dat jouw website hoger komt te staan in de zoekresultaten op Google. In veel gevallen gebeurt dit door korte online blogteksten te schrijven die op allerlei sites worden geplaatst. Door links naar jouw website toe te voegen zorgt een gastblogger er voor dat jouw site beter vindbaar is op Google. Wanneer je goed vindbaar bent op het internet is het zaak om dat te blijven. Daarvoor kun je een linkbuilding pakket aanschaffen. Als je een linkbuilding pakket hebt gekocht worden er constant nieuwe links gemaakt naar jouw website. Hierdoor blijft jouw site bovenaan staan in zoekmachines zoals Google.

Linkbuilding pakket

Zoekwoorden toevoegen aan jouw website

Door alleen te investeren in linkbuilding zul je aanzienlijk stijgen in de zoekresultaten van Google. Toch wordt online marketing pas echt een krachtig wapen als je het op verschillende manieren toegepast. Zo is het een goed idee om een zoekwoorden analyse te laten doen voor jouw bedrijf. Bij zo’n analyse zoekt een bedrijf voor jou uit op welke zoektermen het meest wordt gezocht. Als je dit weet kun je daar slim op inspelen. Door deze zoekwoorden te verwerken in teksten op jouw website zul je aanzienlijk stijgen in de zoekresultaten. Hierdoor kunnen klanten jouw bedrijf beter vinden dus vergroot je de kans dat mensen jouw producten kopen.

Waarom je een domeinnaam registratie wil voor je bedrijf

Een domeinnaam is een URL ofwel een website en kan voor veel dingen van pas komen. Je kunt bijvoorbeeld informatie over je bedrijf delen. Iedereen kan een domeinnaam registreren, maar er zitten in sommige gevallen wel wat haken en ogen aan domeinnaam registratie. Het internet bestaat inmiddels al een aardige tijd en veel domeinnamen zijn al in gebruik genomen, waardoor voor sommige opties geen domeinnaam registratie meer mogelijk is. Het kan ook voorkomen dat een domeinnaam registratie in strijd is met merkrecht of handelsnaamrecht en dat hier een geschil uit ontstaat.

Bestaande domeinnamen overkopen

Er is ook een markt voor domeinnamen. Op domeinmagazijn.nl vind je een ruim aanbod aan Nederlandse domeinnamen die geregistreerd zijn. Op de website kun je alle domeinnamen zien die worden aangeboden. Hierbij wordt vermeld voor welk bedrag deze domeinnaam registratie wordt aangeboden en sinds wanneer de domeinnaam geregistreerd is. Je kunt op deze site zoeken op categorieën of alfabet, maar je kunt ook een zoekopdracht intoetsen als je echt gericht op zoek bent naar een bepaalde domeinnaam registratie. 

Hoe de prijs van de domeinnamen wordt bepaald

De datum van domeinnaam registratie en de lengte van de domeinnaam hebben wel invloed op de prijs, maar zijn niet per se bepalend. Ook vraag en aanbod en marketingwaarde hebben invloed en uiteindelijk bepaalt de huidige eigenaar de vraagprijs. Als je interesse hebt in een domeinnaam en bereid bent de vraagprijs te betalen, kun je een mail sturen waarin je kenbaar maakt dat je interesse hebt. Vervolgens ontvang je een overnamevergoeding factuur en na betaling een token. Een token is een autorisatiecode die hoort bij de specifieke domeinnaam registratie die jij wil overnemen. 

Wat is een token en de rol van de internetprovider

Als je deze autorisatiecode hebt ontvangen, kun je de domeinnaam registratie verhuizen en overschrijven. Als je al een domeinnaam registratie hebt, maar je token niet meer, kun je die opvragen bij je internetprovider. Een token bestaat uit in totaal twaalf letters en cijfers bij elkaar. Bij je internetprovider kun je ook een mailadres aanvragen dat hoort bij de domeinnaam registratie. Het is hierbij zaak om te letten op de betrouwbaarheid van de provider. Zorg er dus voor dat je weet dat ze de juiste certificaten hebben en aangesloten zijn bij een brancheorganisatie.

Tips voor het vinden van goede schoonmaakbedrijven in Hilversum

Schoonmaakbedrijven zijn er in alle soorten en maten. Het onderscheid zit hem vooral in wat ze zoal kunnen schoonmaken. Schoonmaakbedrijven in Hilversum hebben vaak namelijk allemaal een specialisatie. Om de beste te kiezen, moet je een aantal dingen doen.

schoonmaakbedrijven hilversum

Bekijk beoordelingen

Net als bij andere producten of diensten is het in dit geval ook altijd goed om beoordelingen van anderen te bekijken. Zijn mensen blij met dit bedrijf? Hebben ze iets te zeggen over de werkzaamheden die ze uitvoeren? Is er kritiek, of juist veel lovende berichten? Dat zijn allemaal zaken om op te letten. Als het lukt, zoek dan ook naar beoordelingen van bedrijven die ook in jouw branche zitten en dus waarschijnlijk ongeveer dezelfde behoeften hebben als het aankomt op schoonmaak.

schoonmaakbedrijven hilversum

Bekijk ook specialisaties

Schoonmaakbedrijven verschillen sterk onderling. Een bedrijf kan zich bijvoorbeeld specialiseren in het reinigen van vervoer. Denk dan bijvoorbeeld aan schoonmakers in de trein, bussen of een vliegtuig. Ook zijn er schoonmakers die van meerdere markten thuis zijn en dus allerlei soorten diensten aanbieden. Het is goed om vooraf te bedenken wat je wensen precies zijn zodat je een bedrijf kiest dat alles biedt waar jij behoefte aan hebt.

De beste opslag in Amstelveen

Voor het huren van een opslagruimte kunnen meerdere redenen zijn. Zo kan het zijn dat je bepaalde producten niet thuis wilt hebben staan, of omdat je er simpelweg niet de ruimte voor hebt. Daarnaast kan het zijn dat je extra opslag nodig hebt omdat je bijvoorbeeld de werklocatie zo geordend mogelijk wilt houden. Ongeacht de reden is het prettig als je beschikt over een opslag in Amstelveen die makkelijk te bereiken is. 

opslag amstelveen

Een mooie opslag die eenvoudig te bereiken is

Op het moment dat je op zoek bent naar een opslag in Aalsmeer, is het prettig als deze goed te bereiken is. Dit is voornamelijk fijn wanneer je regelmatig gebruikt wilt maken van de opslag. Naast de bereikbaarheid is het ook fijn als keuze hebt qua ruimte. Zo kan het zijn dat je niet veel spullen wilt opslaan en een kleine opslagbox groot genoeg is. Daarnaast kan ook zo zijn dat je een lading seizoensgebonden materialen wilt opslaan en dat je hier veel ruimte voor nodig hebt. De hoeveelheid ruimte die nodig is, hangt erg af van de situatie.

opslag amstelveen

De juiste doelgroep aantrekken doe je zo

Je hebt al een tijdje een webshop en je merkt dat de conversie tegenvalt. Je wilt daarom meer onderzoek doen naar je doelgroep en hoe je je doelgroep op de juiste manier kunt benaderen. Er zijn natuurlijk een hoop manieren om een doelgroep aan te trekken en het is een belangrijk proces binnen het bedrijf. Zonder je doelgroep groei je niet. Niet alleen in omzet, maar ook in verbetering. Door de juiste onderzoeken uit te voeren weet je precies wie jouw doelgroep is, wat zij van je willen en in welk opzicht je, je als bedrijf kunt verbeteren.

Vraag advies aan een expert

Heb je voor je gevoel al alles geprobeerd en merk je dat je geen vooruitgang boekt? In ieder geval niet voldoende. Het is goed om dan na te denken om extra hulp in te schakelen. Bij hulp denken we aan expert op het gebied van leadgeneratie. Iemand die precies weet hoe hij of zij moet inspelen op de doelgroep en die heel snel kan zien wat de oorzaak is van de lage conversie. Je kunt er zelf voor kiezen om extra personeel aan te nemen, maar je kunt ook tijdelijk iemand inhuren die je hierbij helpt. Zo kun je samen een nieuwe strategie bedenken en kun je dit later verder zelf uitwerken.

De juiste customer journey bouwen

Het bouwen van de juiste customer journey voor je eigen bedrijf is een proces waar je altijd mee bezig zult zijn. De online wereld en de doelgroep blijft zich continu ontwikkelen. Het is belangrijk om als bedrijf in te spelen op deze ontwikkelingen. Wat je altijd kunt doen en wat altijd zal helpen, is je doelgroep overal in meenemen en ook echt iets doen met de feedback die je ontvangt. Dit zorgt ervoor dat je doelgroep ziet dat je ook daadwerkelijk luistert en diverse meningen belangrijk vindt.

Eetbare relatiegeschenken bestellen? Dat kan hier!

Ben je op zoek naar een uniek en vooral lekker relatiegeschenk? Relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het met je bedrijfslogo laten bedrukken en cadeau doen aan zakenpartners, klanten en werknemers. Het is dus ook goed mogelijk om allerlei eetbare relatiegeschenken te vinden. Dit is vooral leuk als kleinigheidje en daarnaast is het ook nog eens een persoonlijk cadeautje. En je kunt jouw werknemers, klanten en zakenpartners er waarschijnlijk ook heel blij mee maken.

Dit zijn je mogelijkheden

Je kunt kiezen uit verschillende soorten eetbare relatiegeschenken. Natuurlijk zijn er de relatiegeschenken zoals chocolade of koekjes. De verpakking kun je laten bedrukken met je bedrijfslogo. Dit is vooral leuk om in een kerstpakket te doen, samen met leuke andere geschenken. Daarnaast zijn er natuurlijk ook gezonde relatiegeschenken, zoals appels, eetbare bloemen, kauwgompakjes en meer. Andere eetgerelateerde relatiegeschenken zijn de lunchbox en saladebak, maar ook een goede fles wijn in het kerstpakket is altijd een aanrader. Je mogelijkheden zijn enorm en dus vind je altijd een geschikt relatiegeschenk waar jij anderen zeker blij mee kunt maken. 

Eetbaar relatiegeschenk combineren met duurzaamheid

Een van de mogelijkheden is het combineren van eetbare geschenken met duurzaamheid. Duurzaam leven en werken neemt een steeds grotere rol aan en dat betekent dat je hier als bedrijf zeker goed op in kunt spelen. Wat dacht je van een leuk cadeau als bloemzaadjes of zaden voor fruit en groente? Deze kunnen zelf geplant worden en binnen een aantal maanden kunnen daar de vruchten van worden geplukt. Daarnaast laat je ook nog eens aan anderen zien dat je als bedrijf bezig bent met duurzaamheid. Zo verspreid je een positieve boodschap en daar kun je van profiteren. De zakjes met zaad bedrukken met het bedrijfslogo is natuurlijk ook een optie.

Andere mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken

Kies je liever niet voor een eetbaar relatiegeschenk, maar neig je ernaar om te kiezen voor iets tastbaars? Er zijn talloze relatiegeschenken te vinden en dus vind je altijd een geschikt cadeau. Wellicht ben je op zoek naar een bruikbaar cadeau dat jouw werknemers dagelijks kunnen gebruiken. Of wil je een origineel cadeau geven aan je zakenpartners. Het aanbod is enorm: op de vele webshops vind je honderden mogelijkheden. Het is aan jou om te bepalen wat je als bedrijf wilt uitstralen en wat je leuk vind om te geven.