Blog

Van twee studenten naar de wereldtop

Wat begon als een droom is uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven die er zijn, maar liefst 15.000 medewerkers heeft Asus nu. Wat een gesprekje in een koffietent al niet toe kan leiden, de droom om een bedrijfje te starten werd daar besproken. Bekend geworden om de moederborden, bij de derde keer was het raak. Dit moederbord werd wereldberoemd, ook de ASUS van Azerty producten zijn van de grootste kwaliteit op computergebied terug te vinden in de webshop.

ASUS van Azerty

Hoofdproducten

Ze hebben het bij ASUS van Azerty bij de moederborden gehouden als hoofdproduct, door samen te werken met Intel konden zij de lat nog veel hoger leggen. Na een jaar van samenwerken werd het eerste geavanceerde intel moederbord gelanceerd. Ook op het gebied van gamen werden er moederborden van hoge kwaliteit ontwikkeld, zowel voor intel als AMD worden er moederborden gemaakt. Ook accessoires voor je moederbord kun je vinden in het assortiment, bijvoorbeeld de LED verlichting voor je computer. Door de verlichting maak je een eigen unieke PC. 

ASUS van Azerty

Laptops 

ASUS van Azerty is zich later ook gaan richten op laptops, dit is ook een succes geworden. Tegenwoordig zijn er verschillende modellen in het assortiment te vinden. Geschikt voor zowel zakelijk gebied als in je vrije tijd om een spel op te spelen, of gewoon even te surfen op internet. Met touchscreen schermen en een scherm die je kunt draaien, handig als je bijvoorbeeld een presentatie moet laten zien op je computer. Voor iedere doelgroep is er een serie beschikbaar, zakelijk, gamen of lekker een film kijken en gewoon ontspannen met de laptop.

Schoonmaak offerte voor alle klussen

Als je moet schoonmaken, maar je hebt hier niet de expertise of tijd voor kan een goed schoonmaakbedrijf als VSB Nederland BV. Dit schoonmaakbedrijf heeft alle spullen om jouw huis en je bedrijf schoon te houden. Dit bedrijf zorgt ervoor dat ieder hoekje spik en span is en dat ze niks vergeten. Ze werken erg structureel en snel zodat ze niks vergeten en alles van voor naar achter schoon hebben. Op hun website kun je een schoonmaak offerte aanvragen om te kijken wat ze uitrekenen voor jouw klus. 

Schoonmaak offerte

Zorginstellingen

Als je een zorginstelling hebt en deze schoongemaakt moet worden door een professioneel team wat ze iedere instelling aanraden is het noodzaak dat de mensen van VSB Nederland BV alles extra goed schoonmaken en de juiste schoonmaakmiddelen gebruiken, omdat mensen in zorginstelling vaak zwakker zijn dan de normale mens. Ook moeten ze zorgen dat alles veilig wordt gemaakt zodat mensen die zwak ter been zijn niet hoeven te apenkooien bij wijze van spreken. SVB Nederland BV houd hier allemaal rekening mee en zorgt dat alles gestructureerd schoon wordt gemaakt. Alles van kantines, kamers en sanitair wordt grondig schoongemaakt. Zo zorgen ze keer op keer voor blije mensen.

Schoonmaak offerte

Onmisbare benodigdheden bij het organiseren van een event

Stress. Een evenement organiseren of staan op een beurs is niet makkelijk, want er komen veel dingen op je af. Geen zorgen, we zetten de belangrijke dingen even op een rijtje. Als je van plan bent om een evenement te organiseren of op een event of beurs te staan, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Voornamelijk goed plannen en vooraf nagaan wat je allemaal nodig hebt is verstandig!

Je presentatie

Wat zeker tot het belangrijkste hoort is je presentatie tijdens het event. Je wil namelijk de aandacht trekken, omdat je daar niet voor niets staat. Je wil bijvoorbeeld aandacht of naamsbekendheid creëren voor je merk, organisatie, bedrijf, stichting of iets anders. Het is dan belangrijk dat de eerste indruk goed is en je mensen aanspreekt om je te benaderen. Dit kun je onder meer doen door een goede stand te hebben. 

Om echt helemaal op te vallen is een goede stand design dus de basis voor een goede presentatie. Je kunt een stand laten ontwerpen en bouwen door een specialist, zodat je zeker weet dat het goed zit en je uniek bent. Denk aan de grootte, 

De boodschap

Weet ook wat je de mensen wil vertellen en wat je wil uitstralen. Dit gaat hand en hand met je stand. Wil je bijvoorbeeld je bedrijf promoten en naamsbekendheid vergaren, of wil je leads creëren en daar vervolgens echte klanten uit te halen? Geef je ze alleen informatie, laat je een video zien of geef je fysiek ook iets om mee te nemen naar huis? Met dit laatste maak je het net wat unieker en zorg je ervoor dat ze je onthouden.

Handige tips

Er zijn ook wat hulpmiddelen en benodigdheden die van pas kunnen komen tijdens het evenement of de beurs. Denk bijvoorbeeld aan een lekker hapje en drankje, zodat je bezoekers trekt en ze even vast kunt houden. Houd ook rekening met vragen die vaak worden gesteld en maak daar een overzicht van, zodat je ze snel kunt beantwoorden en weet wat je wil zeggen. Laat mensen ook kennis maken met je product of dienst door ze een voorproefje te geven. Op die manier hebben ze er echt een idee en gevoel bij. Zet ‘m op!

Meer weten over rugzakken met logo? Klik dan hier!

Ben je nou op zoek naar een nieuwe manier om reclame te maken voor je bedrijf? Dan kun je kiezen voor rugzakken met logo. En dan vraag je je misschien wel af hoe een rugzak een goede vorm van reclame kan zijn. Een rugzak wordt door mensen door heel Nederland gebruikt. En omdat een rugzak natuurlijk op een rug zit hangt deze in veel gevallen precies op ooghoogte. En de mensen die dan de rugzak zien ,zien dan ook het logo van jouw bedrijf op die rugzak staan.

Rugzakken met logo

Hoe gaat het bedrukken van een logo in zijn werk?

Het laten bedrukken van rugzakken met logo is helemaal niet zo lastig. Het enige wat je als klant moet doen is het bestand doorsturen van je logo. Om ervoor te zorgen dat het logo zo scherp en goed mogelijk op de rugzak komt is het noodzakelijk dat je het logo doorstuurt door middel van een vector bestand. Als je het logo doorgestuurd hebt zal er een digitaal ontwerp gemaakt worden zodat je ongeveer weet hoe de rugzak eruit komt te zien. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Rugzakken met logo

Kantoor inrichten? Let op herbruikbaarheid van je spullen

Ga je met je bedrijf binnenkort verhuizen naar een nieuw kantoorpand? Dan is de inrichting iets dat nu volop je aandacht zal hebben. Daar kunnen we niet omheen, want deze inrichting kost je een hoop tijd en geld. Bovendien is het belangrijk dat het goed gebeurt, want je personeel moet straks aangenaam kunnen werken in de nieuwe omgeving. Het beste zou evenwel zijn als je erbij stil zou staan wat de effecten van de nog langere termijn zijn. Circulair inrichten is wat dat betreft iets dat daar helemaal aan tegemoet komt. Dit is namelijk een manier van omgang met spullen waarbij je altijd eerst kijkt naar de herbruikbaarheid van de materialen en grondstoffen. Alleen opnieuw bruikbare spullen worden dan nog gebruikt. Uiteraard is dit beter voor het milieu dan wanneer je objecten gebruikt die straks worden afgedankt.

cirulair inrichten

Waarom zou jij aan circulair inrichten doen?

cirulair inrichten

Circulair inrichten is niet alleen goed voor het milieu, ook jij zelf hebt er baat bij. Grondstoffen die namelijk makkelijk te delven zijn raken sowieso eens uitgeput. Daardoor creëren we een toekomst vol onzekerheden, met alle risico’s van dien voor het bedrijfsleven.

Ben je op zoek naar promotieartikelen, ga dan voor bedrukte caps!

Promotie maken is iets dat bedrijven tegenwoordig vooral via internet doen. Dat is op zich prima, maar hierdoor zou je bijna vergeten dat er ook nog leven is buiten internet om. Sterker nog, doordat een steeds groter deel van het leven online afspeelt, ervaren mensen het als verfrissend en zelfs authentiek om eens een tastbaar product in handen te krijgen. Offline reclame maken is dus iets dat je zeker niet moet nalaten als bedrijf. Het uitdelen van promotieartikelen is bijvoorbeeld ook anno 2020 nog een populair concept. Laat bijvoorbeeld eens een stapel caps bedrukken en deel deze ergens uit waar geïnteresseerden komen. Succes gegarandeerd!

Caps bedrukken

Het nut van bedrukt textiel als promotiemateriaal

Caps bedrukken

We hebben het hierboven specifiek over petten, maar feit is dat textielproducten in het algemeen bij uitstek geschikt zijn als promotiemateriaal. Bij dit soort promotie draait het in principe allemaal om naamsbekendheid, waarbij de ontvanger bewust of onbewust de naam van jouw bedrijf moet onthouden. De kracht zit ‘m dan vaak in de herhaling. Welnu, een stuk textiel gooit men niet zomaar weg, maar houdt men tot het versleten is. Je bedrijfsnaam op textiel zetten staat er daarom voor garant dat de ontvanger vaak met deze naam in aanraking komt.

Mokken met logo, is dit waar jij naar op zoek bent?

Ben jij nog op zoek naar mokken die jij kunt gebruiken als relatiegeschenk met jouw klant? Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat klanten terug blijven komen naar jouw bedrijven voor jouw producten en diensten. Daarom kan je gebruik maken van verschillende soorten promotie producten die jij kunt laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam en logo. Een van de mogelijkheden is dat je mokken met een logo laat bedrukken, daarvoor kun je een kijkje nemen op de website van mokkenwereld.nl. Hier bieden ze jou de mogelijkheid om mokken te laten bedrukken met jouw naam. Mokken worden namelijk vaak gebruikt en zijn hierdoor dus een goede mogelijkheid voor jou. Kijk voor meer informatie op de website. 

Mokken met logo

Mokken met logo, alles past op een mok!

Als jij als bedrijf graag je naam en logo wilt promoten dan kan je natuurlijk gebruik maken van veel verschillende dingen. Een goede mogelijkheid is om gebruik te maken van een mok. Hier past namelijk alles op en het wordt ook nog is vaak gebruikt. Dit zorgt ervoor dat je bedrijfsnaam en logo vaak weer terug komt bij de klanten die jouw mok hebben. Kijk voor meer informatie over deze mokken op de website. 

Mokken met logo

Zonnebrillen bedrukken, is dit een goede optie voor jou?

De zomer komt er weer aan en mensen zijn zeker op zoek naar een zonnebril. Jij als bedrijf kunt hiervan profiteren door gebruik te maken van zonnebrillen die jij kunt bedrukken. Een van de verschillende mogelijkheden is dat je een kijkje kan nemen op de website van mijnzonnebrilwereld.nl. Hier bieden ze jou de mogelijkheid aan als bedrijf om zonnebrillen te laten bedrukken met je logo of de naam van het bedrijf. Dit is een handige en goede manier van promotie van jouw bedrijf. Als jij op zoek bent naar deze zonnebrillen, dan kan je altijd een kijkje nemen op de website. 

Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen bedrukken, ook zonnebrillen voor kinderen zijn een mogelijkheid

Als bedrijf heb je natuurlijk verschillende klanten. Denk hierbij aan zakelijke klanten die wel eens naar jouw bedrijf komen. Tijdens een evenement of een opening kunnen ook kinderen aanwezig zijn. Hierbij heb je de mogelijkheid om ook zonnebrillen aan te schaffen voor kinderen. Ook deze zonnebrillen kun jij laten bedrukken met het logo en de naam van het bedrijf. Is dit waar jij naar op zoek bent? Kijk dan op de website. 

Zonnebrillen bedrukken

Multi-inzetbaar hoekprofiel van aluminium

Voor veel mensen zal het begrip hoekprofiel niet nieuw zijn. Toch weet een groot gedeelte van deze mensen niet waar een hoekprofiel van aluminium voor gebruikt wordt. Bovendien zijn hoekprofielen ook nog eens verkrijgbaar in verschillende materialen. Een van de meest gebruikte materialen is aluminium. Een hoekprofiel van aluminium wordt voornamelijk gebruikt voor de overgang van de ene naar de ander wand. 

Diverse afmetingen

Waar kan ik een hoekprofiel van aluminium voor gebruiken?

Naast dat je een hoekprofiel van aluminium kunt gebruiken voor de overgang van de ene naar de andere wand. Is het ook mogelijk om een hoekprofiel te gebruiken om een hoek te verstevigen. Echter wordt een hoekprofiel ook veel gebruik om een object te verfraaien.

Stevig materiaal

Afmetingen van een hoekprofiel?

Op dit moment zijn er verschillende afmetingen verkrijgbaar. Om precies te zijn zijn er 29 varianten verkrijgbaar. De kleinste variant heeft een afmeting van 10x10x2, de grootste variant heeft een afmeting van 100x100x6. Er zijn dus nog 27 andere afmetingen die hier tussen in liggen. Neem een kijkje in het assortiment, hier vind je alle andere afmetingen. Alle afmetingen worden volgens de gewenste maten in de fabriek gezaagd. Nadat het aluminium profiel gezaagd is, wordt het profiel ontvet en afgebraamd. Hierdoor krijg je jouw hoekprofiel gebruiksklaar thuis gestuurd.

HR advies personeelszaken helpt!

Wanneer je een bedrijf runt, wil je dat alles soepel verloopt. Vaak zou je het liefst hebben dat het personeel net als jij elke dag nog een aantal uurtjes extra zou werken. Echter vergeet je hierbij snel dat het personeel een ander gevoel heeft voor de zaak. Wanneer je dan ook een lange tijd 120% van je personeel vraagt, kan het zijn dat er op gegeven moment mensen uitvallen. Dit wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Om hierbij hulp te krijgen kan het handig zijn om gebruik te maken van HR advies personeelszaken

Werkdruk

HR advies personeelszaken

Het is voor weinig werknemers haalbaar om continu op volle toeren te draaien. Daarnaast kan niet iedereen het altijd goed met elkaar vinden. Hierdoor ontstaan er weleens vervelende situaties. Als werkgever is het soms lastig om hiermee om te gaan. Gelukkig kun je hier hulp bij krijgen. Zo kun je met HR advies personeelszaken vaak al een heel eind komen. Wanneer je op tijd hulp inschakelt, zullen de meeste problemen snel verholpen worden. Hierdoor kan het bedrijf gemakkelijker blijven draaien en zullen de zaken alleen maar beter gaan.

Ondersteuning